S.O.S kızlaar

magdelena

Guru
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2009
924
12
32
kızlar bnm cildim çok yağlı jelle yıkıyorm 2.30 saat filan sora eski halina dönüo nerdeyse yağ akcak ya burnumdan felan (abarttım tabii) sinir oluorm bide yaz.. sıcak.. güneş vuruo parlıo pöfff:çok üzgünüm: bana önerebilieceğinz bi temizleme jeli varmıı???

Son düzenleme:
body shopun yeşil çay özlü sabunu agını alıyor aynı zamanda kurutuyor .bi dene derim ben ..çok pahalı da degil 6-7gibi bişi

Bence sabun kullanmak pek doğru değil.Cildin yağ dengesini bozuyormuş ve yaşlılık belirtilerini arttırıyormuş.Bilgim dahilinde killi ürünler kullanmanı tavsiye edebilirim.Dermokilin yüz temizleme jeli ve yağlı ciltler için maskesi senin için ideal olabilir.

ben loreal pure zone yüz temizleme jeli kullanıyorum baya da iyi
tonik olarakta avonun yağlı ciltler iiçin olanını kullanıyorum

peki pure zone ne kadar sürede tekrar yağlandırıo bnm okulum var ya 6.30 da gidiorm 12.45 de çıkıorm yani o süre içersnde yağlanmazsa tam süper olur bide yaz ya hani sıcakdan felan iice ay kışın soukdan kızarıo yazın sıcakdan yağlanıo ne biçim iş bu

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…