Bekarken çok kilo alip verdiğim için üç bedenden de kiyafetim var. Tesettüre girdiğim ve kilo aldığım için hiç birini giyemiyorum. Zaten sonradan görüp uzulmeyeyim diye bir çoğunu komşuların kızlarına vermiştim. Bazıları kalmış. Gelmişken değerlendirmek istedim.Eşimin doğum günü var. Ona kendi paramla hediye almak istiyorum. Toplu alimda indirim yapabilirim. Talep olursa ayakkabı da ekleyeceğim.
Kızlar tek tek resim yukleyemiyorum. Boyut büyük diyor. Ekran görüntüsü alıp yükledim birini, o bile çok uzun sürdü. Kolaj yapıp atıyorum. Ilgilenenlere watsappdan detayli resim gösterebilirim. Kusuru olan şeyi zaten satmam. Birçok kiyafetim var. Koymadım sorunu olanları.
1. Pembe bebe yaka tül bluz. Koton marka. Çok şık. Beyaz bluzla harika oluyor. 10 tl Alındığı gibi. M beden
2. Pull and bear bluz. Gerçekten çok sık bi bluz. Arkadaşlarım hep benden kıyafet istemeye gelirlerdi. Sadece 1 kere giyildi. 10 tl. L yazıyor bedeni ama bende hos durmamisti. M beden yerine alınmalı diye düşünüyorum.
3. Payetli bluz. L beden. Ben üstüne siyah tül boleroyla giydim. Cok dekolte geldi bana bir kaç kez anca giyebildim. 3tl
4.Bunu bi hevesle aldım hiç giyemedim. Sıfır. Kollarim çok şişman gelmisti gözüme. L ve M ye uygun. 10tl
5. Ltb şalvar pantolon. Çok severek almıştım. Zayiflamak için. 1 kere bile giymedim. Bacağım icinden geçmedi. Yıkayıp kaldırmış annem. 28 yaziyor bedeninde. 0 kaç beden oluyor bilmiyorum tabi. Hiç o bedene düşemedim. 10 tl
6. Dantel bolero. Sırtı düğmeli. Bunu kullandım bayağı. Çok sık bir ürün ama renginde en ufak bir solma yok. Sırtında üç tane taşlı düğme var. Modeli sırtında.L beden Mye daha iyi olur.3 tl
9. Yeşil payetli elbise. Diz kapağının altinda. Çok şirin. L beden.10 tl
10. Siyah etek. 42 beden yazıyor. Ben 40 bedenken giyiyordum. Kumaşı çok kaliteli ve esnek. 5tl
12. Tiffany siyah elbise. Uyduruk deri bir kemer yapmışlardı. Ilk giymemde kötü oldu attim. 2 kez giydim. Diz kapağının üstünde boyu. 40 beden. 10tl.
13. Hakan Yıldırım for Koton abiye. Ekru renk.Gerçekten çok seksi. Yırtmacı var sağ tarafında. Çok şık. 1 kez bir düğünde giydim salonda. Mezuniyet için daha uygun. Düğünde inci dugmelerinden birini dusurmusum. Alan arkadasin kuru temizlemeye göndermesi gerekiyor bu arada. 40 beden.15tl. Isteyene watsappdan resmimi gönderebilirim. Uzerimde görmüş olursunuz. Böyle modeli belli olmuyor pek.
Birer defa giyilmis 2 abiyem daha var ama onlara çok fazla para ödedim oyle 200 250 liralik ürünler degiller. Wella paris marka. Görmek isteyen olursa kılıfından cikarip resimlerini çekeceğim. 38 beden. 125 liradan aşağı inemem. 600 liraya almıştım. 1 kere giyildi. Mezuniyet balom icin almıştım ama bana nasip olmadi. Kiz kardesim düğününde abiye bulamayinca mecburen verdim giymesi için. Mürdüm rengi. Çok zayif gösteriyor.
Diğerinin markasini bilmiyorum. Bakmadım hiç. Burada kazıkçı bir mağaza var oradan 400 liraya almıştım :) Onu da 100 liraya vereceğim. 38 beden. Kardesimin nisaninda giydim 3 saat kadar. Beyaz renkli.