• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

S-box 34 parça saklama kabı

• Konu Sahibi Konu Sahibi mrr
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

mrr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2010
386
0
46
İzmir
bu saklama kaplarından aldım kendime çok güzel XXXXXXXXXXXXXXXX DERİNDONDURUCUYA DAYANIKLI SIZDIRMAZ (yerli imalat) Yakaladın Yakaladın[/url] diye bi siteden kargo dahil 21 tl çokta güvenli bence kaçırmayı bunları.. Acele etmeniz lazım her hafta değişiyo ürünler.. Ayrıca kapıda ödeme yapabiliyosunuz...

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar bu saklama kabını kullanan var mı?Alıcam şimdi ama öyle plastik saklama kapları gibiyse boşuna almayayım.Lütfen bilenler yazsınn

ben aldım ve pişmanım.. ne kapakları rahat kapanıyor, ne de böyle göze güzel geliyor. resimlere aldanmayın çok ufak parçaları da var.. daha kullanmadım ama pek memnun kalacağımı sanmıyorum :(

bende aldım bu ürünü ama çeyizime koyduğm içn henüz kullanmadım o yüzden bilgim yok. kullanan arkadaşlar evet lütfen yorumlarımızı bekliyoruz eğer ki güzel değil ise ek olarak saklama kabı alalım :18:

bende ıkeadan aldım ama yazın basıydı 2011 yazı tabı 9.90 na almıstım ceyızıme kaldırdım tek tek baktım ne cok kalıtelı ne cok adı sadece ewet her boyuttaa ama kesınlıkle mıkrodalgaya fılan gırmezz aklınızda olsun o sebeple almayınn

ben ikea da dolaşırken görmüştüm onları
bana çok basit geldi çok parçası var dopru ama plastikleri kapakları filan tam düzenli değil gibi
ve bazı parçalaırda aşırı derecede küçük
sonuç olarak ben almamıştım

ben aldım ve pişmanım.. ne kapakları rahat kapanıyor, ne de böyle göze güzel geliyor. resimlere aldanmayın çok ufak parçaları da var.. daha kullanmadım ama pek memnun kalacağımı sanmıyorum :(

aynen ve kapakları yer yer ıncelıyor bende pısmanım duruyor oyle kullancamı sanmıyorum

bende aldım bu ürünü ama çeyizime koyduğm içn henüz kullanmadım o yüzden bilgim yok. kullanan arkadaşlar evet lütfen yorumlarımızı bekliyoruz eğer ki güzel değil ise ek olarak saklama kabı alalım :18:

merhaba. evet bu saklama kapları malesef muhteşemmiş gibi anlatılıyor fakat asla eve falan alınmaması gerekiyor. ben evimde tupperware ürünleri kullanıyorum. ayrıca satışınıda yapıyorum. tupperware ürünleri taş gibi sağlam olmasının yanında soyulmaya çatlamaya kırılmaya karşılık 10 yıl koşulsuz garantili. özelliklerini görseniz bayılırsınız. 0542 202 91 41 numaram. isterseniz yardımcı olabilrim.

Back
X