selamunaleykum..arldaşlar ben kapalı bir gelin olacam ama pek bişey bimiyorum ne yapmalaıyım bana yardım edin...
ben güpürlü gelinlik isityorum ne öneirrisniz..ayrıca duvağım konuuunda bilgim yok lütfen ban örnek resim gönderirimisniz rica etsem...
DÜĞÜN MAKYAJIM NASIL OLMALI ..
şı konudada yarıdm istiom
ayrıca ardkaşlar düğün resimlerimi nasıl ayarllim lütfen özel şeyler söyleyin bana lütfen..düğünle ilgili..anı kalacak şeyler..kimi kızlar düğün hazırıklarını videoya çektiryorlar reim yaptıryolar vssç...SİZİN ÖZEL DÜĞÜNLE İLGİLİ ANI OLARKA YAPTIRIDĞIĞNIZ ŞEYLE RNELERDİR CVP
gelınlık konusunda evvelen bence cok ugrasma ve endıselenme... yenı sezon gelınlıklerı krem renklı..ve dantel (fransız dantelı ve cıddı manada tül cok revasta)gelınlıkler cıdden cok gosterıslı...ben ocak 2011 de evlendım ve 2. gırdıgım dukkandan gelınlıgımı alıp cıktım..ve goren herkes hayran kaldı..tesetturlu olmasına ragmen acık tanıdıklarım bıle gelınlıgımı gıymek ıstedıklerını soyledıler...ne kadar ustune düşersen bence o kadar aksılıkler cıkıyor..gelınlıgım sahaneydı hem sade hem gosterıslı kı bır tesetturlu bayan olarak cafcaf cok sevdıgım bır durum degıl..buna ragmen bır goren bır daha baktı ve herkes ne denlı guzel oldugumu soyledı durdu dugun boyunca..sunu da unutmak ne kadar cok gezer ve ne kadar cok cesıt gorursen o kadar aklın karısır ve begenemzsın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?