Gelinlik Modelleri s.a tesettürlü ve diğer kardeşler lütfen bana yardım edermisiniz..düğünüme bir ay var

merga

Guru
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2011
217
1
318
Ordu
selamunaleykum..arldaşlar ben kapalı bir gelin olacam ama pek bişey bimiyorum ne yapmalaıyım bana yardım edin...
ben güpürlü gelinlik isityorum ne öneirrisniz..ayrıca duvağım konuuunda bilgim yok lütfen ban örnek resim gönderirimisniz rica etsem...
DÜĞÜN MAKYAJIM NASIL OLMALI ..:(

ayrıca ardkaşlar düğün resimlerimi nasıl ayarllim lütfen özel şeyler söyleyin bana lütfen..düğünle ilgili..anı kalacak şeyler..kimi kızlar düğün hazırıklarını videoya çektiryorlar reim yaptıryolar vssç...SİZİN ÖZEL DÜĞÜNLE İLGİLİ ANI OLARKA YAPTIRIDĞIĞNIZ ŞEYLE RNELERDİR CVP

selamunaleykum..arldaşlar ben kapalı bir gelin olacam ama pek bişey bimiyorum ne yapmalaıyım bana yardım edin...
ben güpürlü gelinlik isityorum ne öneirrisniz..ayrıca duvağım konuuunda bilgim yok lütfen ban örnek resim gönderirimisniz rica etsem...
DÜĞÜN MAKYAJIM NASIL OLMALI ..:(

as cnm öncelikle hayırlı olsun... gelinlik konusuna gelince gelinlik bölümünde tesettür gelinlik arşivi ve tesettür gelinlik2 var orda modeller var bi bak istersen beğenirsin ordan sanırım az çok cnm.. sen yenisin sanırım dur sana linkleri yazayım tıkla bak hemen:)
http://www.kadinlarkulubu.com/gelinlik-modelleri/425934-kk-tesetturlu-gelinlik-arsivi.html

http://www.kadinlarkulubu.com/gelinlik-modelleri/427832-tesettur-gelinlik-modelleri-2-a.html

Son düzenleme:
şı konudada yarıdm istiom

ayrıca ardkaşlar düğün resimlerimi nasıl ayarllim lütfen özel şeyler söyleyin bana lütfen..düğünle ilgili..anı kalacak şeyler..kimi kızlar düğün hazırıklarını videoya çektiryorlar reim yaptıryolar vssç...SİZİN ÖZEL DÜĞÜNLE İLGİLİ ANI OLARKA YAPTIRIDĞIĞNIZ ŞEYLE RNELERDİR CVP

şı konudada yarıdm istiom

bende daha evlenmediğim için şunu yaptım diyemiyorum cnm bizimde inşaallah temmuzda hem düğün fotohrafçıları var onlardan ayarlayabilirsin kuaförden akşama kadar hazırlanma süreni hemde dış mekan albüm çekimini yapıyorlar. ayrıca düğünde anı defteri olabilir gelen konukların sizler için yazdıkları....:)

verilen linklerden bakarsan birşeyler bulacaksındır. dantelli olacaksa ben de dantelli diktiren biri olarak diyebilirim ki bence gelinliğin komple dantel olmasından ziyade, bir kısmı dantelli bir kısmı düz kumaşlı olsun. tabii bir ayın kalmış diktirir misin hazır mı alırsın bilemiyorum. hazır alacaksan malesef çok seçeneğin olmayabilir...

gelınlık konusunda evvelen bence cok ugrasma ve endıselenme... yenı sezon gelınlıklerı krem renklı..ve dantel (fransız dantelı ve cıddı manada tül cok revasta)gelınlıkler cıdden cok gosterıslı...ben ocak 2011 de evlendım ve 2. gırdıgım dukkandan gelınlıgımı alıp cıktım..ve goren herkes hayran kaldı..tesetturlu olmasına ragmen acık tanıdıklarım bıle gelınlıgımı gıymek ıstedıklerını soyledıler...ne kadar ustune düşersen bence o kadar aksılıkler cıkıyor..gelınlıgım sahaneydı hem sade hem gosterıslı kı bır tesetturlu bayan olarak cafcaf cok sevdıgım bır durum degıl..buna ragmen bır goren bır daha baktı ve herkes ne denlı guzel oldugumu soyledı durdu dugun boyunca..sunu da unutmak ne kadar cok gezer ve ne kadar cok cesıt gorursen o kadar aklın karısır ve begenemzsın..

Son düzenleme:
gelınlık konusunda evvelen bence cok ugrasma ve endıselenme... yenı sezon gelınlıklerı krem renklı..ve dantel (fransız dantelı ve cıddı manada tül cok revasta)gelınlıkler cıdden cok gosterıslı...ben ocak 2011 de evlendım ve 2. gırdıgım dukkandan gelınlıgımı alıp cıktım..ve goren herkes hayran kaldı..tesetturlu olmasına ragmen acık tanıdıklarım bıle gelınlıgımı gıymek ıstedıklerını soyledıler...ne kadar ustune düşersen bence o kadar aksılıkler cıkıyor..gelınlıgım sahaneydı hem sade hem gosterıslı kı bır tesetturlu bayan olarak cafcaf cok sevdıgım bır durum degıl..buna ragmen bır goren bır daha baktı ve herkes ne denlı guzel oldugumu soyledı durdu dugun boyunca..sunu da unutmak ne kadar cok gezer ve ne kadar cok cesıt gorursen o kadar aklın karısır ve begenemzsın..

gelinliğinizi merak ettim, fotoğraf yükler misiniz? modeli bizlere de fikir olur belki...

Ben kendi dügünümde nerdeyse hic makyaj yapmadim. Ben sadelikten yanayim. Bazi tesettürlü gelinleri görüyorum inan ben kendim utaniyorum bi makyaj yapiyorlar sanki boya küpüne düsmüsler. Gelinligimde bana göre sadeydi ve yinede herkes cok begenmisti.

Alttaki linkte resimleri görebilirsin

http://www.kadinlarkulubu.com/albumler/371304-kinam-dugunum.html

forumda bir çok tesettür gelinlik modelleri ve fotoğraf çektirmek isteyenler için fotoğraf başlıkları var oradan bakabilirsiniz..

baska tesettürlü gelinliklere ve gelinlere bakarsan benim ki sade kaliyor yaninda eger bana dediyseniz zeryare hanim

Ggelinliğimi seçtim ..açık bir gelinlikti kapalı olacak...yakasını hakim yaka olarak siparişverdrdimde iyimi ettim bilmiom yarıdm

nurseyda seçtiğin gelink çok güzel..gelinlğimin koları tamamlansın bende yükleyecem...bu arada nurSEYDa nickn çok anlamlı

tmm paylaş bizde görelm benmde 2 ay sonra düğünm gelinliğimi hafta sonu bakıcm inş. bu arada nickmi beğendğn için teşekürler :)

Back