Sabırsızlıkla beklediğim o güzel gün geldi bebeğim rüzgarım artık benimle dokuz ayı nasıl atlattık bilemezsiniz tüm vucudumda kaşıntı yaralar sonrasında uykusuzluk nefes alamaz hale geldim 30kg aldım artık siz düşünün daha yazamadığım çok şeyler ikimiz içinde çok zorlu bir yoldu üçüncü oğluşum onun için herşeyde değer torbalak bebişim 4 100kg doğdu bir ay geçti şimdi5 500kg sütüm çok fazla gelmiyor bebişimi doyurmuyor bu yüzden sürekli ağlıyor uyumuyor mecbur kaldım mama vermeye vicdan azabı duyuyorum ama ne yapayım bilemedim şimdi mışıl mışıl uyuyor mama verdiğim içinmi bu kadar kilo aldı dersiniz yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar
Gule güle büyüt bebeğini canım.
Bence fazla kilo almamış benim de 37 günlük bebeğim. 4100 doğdu 30 günlükken 5070 ti 600-1500 gram arası almaları normal diye biliyorum. Mama ile ilgisi olacağını sanmıyorum teyzem de yeni doğum yaptı yalnızca anne sütü ile beslediği halde bir ayda 2200 gram almış bebeği..
Mama ile beslenme anne sütüne göre biraz daha fazla kilo aldırır ama bu önemli bir fark değil bence:)
Bebeklerimizde bir birey ve onlarda bizler gibi zayıf kilolu vs olabilir.güle güle büyütürsünüz umarım bebeğinizi
Çok tşk ederim arkadaşlar bugün kırkımız çıktı inşallah düzene girer kendine baktırıyor küçük meleğim ben onun için yalancı emzik gibiyim ağzından hiç çıkarmıyor bu yüzdende sütüm birikmiyor biraz fırsat verse doyacak mümkün olmadıkça vermiyorum hazır mama bakalım ne olacak :44:
Slm arkadaşlar rüzgarım büyüyor artık iki aylık oldu bugün aşılarını yaptırmaya gittim sağlık Ocağı'na meleğimin canı yandı ama onun sağlığı herseyden önemli tombişimin kilosu 7.400 sizce nasıl kilosu :)