• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları RüZGaRa diş buğdayı...

burciii

^ RüZGaR & KuMSaL ^
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2010
151
28
98
İzmir
selam kızlar oğluma diş buğdayı yapıcam.. fakat değişik bişeyler güzel süslemeler yapmak istiyorum..mevlüdünde bebek şekerinden bile almayı unutmuştum çok aceleye gelmişti..kapı süsünüde asamamıstım senağlama bari diş buğdayı tam istediğim göre olsun dimi ama yorumlarınızı beklıorum yenı fıkırlere açıgım:D siz neler yapmıstınız yada yapacaksınız merakla beklıyorum arkadaslarr ..kaydirigubbakcemile2

TaBi tatlım..eskı bı adet bu bebgin ilk dişi cıktıgında kutlama yapılır.Aile bireyleri,arkadslar davet edilir.bugday kaynatılır ,sekerle harmanlanır ceviz nar la faalan suslenır ıkram edılır
tabı farklı ıkramlıklarda yapılır davetlilere verılır..işin eglenceli taraflarıda sunlardır ; ikram edılen diş bugdayının ıcıne altın yada bozuk para konur kime çıkarsa o bebegi bastan asagı gıydırır,buyuk bır
tepsının içine makas tarak kalem kagıt vs konur ,bebek hangısını secerse ilerde o meslegi seçicek diye oyunlar oynanır:) bebişin boynuna 32 tane bugdaydan kolye yapılır takılır..mesela gelenlere hatıra kalması ıcın diş fırcası yada diş seklınde seker verılebılır fıkırlerı cogalta bılır,renklendırebılırsın..mesela enım aklıma bır ıkı sey geldı rüzgarın fotosunu cıkarttıp yanına yeni dişe selam yaramazlıga devam yazdırmayı düsünüyorum davetlilere gondermek için:) varsa aklna gelen bısey paylasalım canım

Adaşah'ın Diş Buğdayı
Mesaj Linki

Merhaba.. Oğlum Adaşah'a diş buğdayı yaptım.. alkisalkisalkis Çok güzel oldu..Çalışan bi anne olarak çok yoruldum ama deydi. Gelenlerin hepsi " Sen çocuğun bi dişi çıktı diye bunları yapıyosan doğum gününü tahmin edemiyoruz" dedilerkaydirigubbakcemile3 Resimlerini ekliyorum bakın bakalım beğenecek misiniz cokacimcoook
Eklenen Resim Ön İzlemesi
jpg.gif
03102009759.jpg (43.1 KB (Kilobyte), 0x kez indirilmiştir)
jpg.gif
03102009760.jpg (41.0 KB (Kilobyte), 0x kez indirilmiştir)
jpg.gif
03102009766.jpg (41.3 KB (Kilobyte), 0x kez indirilmiştir)
jpg.gif
03102009761.jpg (42.6 KB (Kilobyte), 0x kez indirilmiştir)
jpg.gif
04102009832.jpg (66.0 KB (Kilobyte), 0x kez indirilmiştir)
arkadasimizz ,bir topik acmis bu konu ile ilgili insallah sizede yardimci olur.bu arada allah anali babali hayirli uzun omurler versinnna.s.darisi bizim basimiza insallahh:Saruboceq:

ilgin için ve iyi dileklerin için çok tesekkur ederım tatlım.. pasta çok güzelmiş gerçekten diş fırçası bile düşünülmüş:) adaşahın kravatınada bayıldık maşallah çok tatlı oğluşun ... yorulmussun ama deymiş tatlı yorgunluklar bunlarr dimi..

cok güzel bir adet...
ben hic cevremde duymadim sadece bildigim su...
kim cocugun agzinda ilk dis cikardigini görürse, basdan asagiya kiyafetini alir giydirir...
ama böyle kutlandigini bugday pisirildigini ilk defa duyuyorum

cok güzel bir adet...
ben hic cevremde duymadim sadece bildigim su...
kim cocugun agzinda ilk dis cikardigini görürse, basdan asagiya kiyafetini alir giydirir...
ama böyle kutlandigini bugday pisirildigini ilk defa duyuyorum

evet tatlım oda var ılk dişi gören bastan asagı gıydırır :D

eee neler yapıyoruz şimdi detaylı yazarmısınız arkadaşlar bende kızıma istiyorum
daha mevlüdü var ama
inşallah havalar ısıncak hepsini yapıcaz

insan çok heyecanlı oluyo demi çocuguna bısey yaparken... bızde daha yapmadık cunku tam olarak cıkarmadı ruzgar dısını, tembel teneke :) ama ben diş seklınde pasta a lıp diş kaılıbıyla kurabıye yapmayı dusunuyorum..o gun ciciannemız ruzgara tepsı duzup getırcekmıs oda degısık renk katıcak inş.. kucuk kartlar bastırtcam arkadsıma davetıye niteliginde ruzgarın resmını yanına 'yeni dişi selam ,yaramazlıga devam yazdırcam :) tarih yazıp adres kısmına bızım ev yazıp esprılı bı sey yapamayı dusunuyorum..burda bı arkads yazmıstı ordan aklımda kalan bısey var çocuklara diş fırçası dagıtmak ..buyuk mısafırlere bı hatıra kalması ıcın bısey dusunuyorum ama bakalımm ıns hersey ıstedıgım gıbı olur

pınarcım çok tesekkur ederım..çok yoruldum demissin ama yorulmana degmiş fotograflarınızdan belii:lepi: pasta ve kurabıyeyı artık kesın kesın dusunuyorum ayrı bı özellık katıyo dımı canım..inş benım tembel tenekem tam cıkarırda havalar düzelince yapar bende fotolarımızı koyarım sabırsızlanıyorumm dasositososito

pınarcım çok tesekkur ederım..çok yoruldum demissin ama yorulmana degmiş fotograflarınızdan belii:lepi: pasta ve kurabıyeyı artık kesın kesın dusunuyorum ayrı bı özellık katıyo dımı canım..inş benım tembel tenekem tam cıkarırda havalar düzelince yapar bende fotolarımızı koyarım sabırsızlanıyorumm dasositososito

Evet canım yorulduk ama değdi gerçekten. Hem kuzum mutlu oldu hemde ben çok keyif aldım. Kesinlikle kurabiye ve pasta ile çok şık oluyor parti .Yaptırmalı yada kendin yapmalısın bence. Hadi bakalım önce senin kuzudan sonrada senden atak bekliyorum. Resimleri de koy mutlaka a.s.

Evet canım yorulduk ama değdi gerçekten. Hem kuzum mutlu oldu hemde ben çok keyif aldım. Kesinlikle kurabiye ve pasta ile çok şık oluyor parti .Yaptırmalı yada kendin yapmalısın bence. Hadi bakalım önce senin kuzudan sonrada senden atak bekliyorum. Resimleri de koy mutlaka a.s.

ah pınarcım bı tam çıksa ıyıce gorunse neler yapcamda stres oldum valla 6 dişi çıkaranlar var benım paşada tık yokk:emir_bebek:

ıyı aksamlar tatlım ben pasturkeyle gecen hafta maillestim.dıkkat ettıysen orda yuvarlk bebk resımlı ustundede ısım yazan sabun var hatta ustunde bereb yazıyodu bebısın adı oymus:))) gelenlere hatıra dagıtmak ıcın dusundum esım dedıkı onun yerıne resım bastırıp dolap susu yaptır dolaplarına asarlar dedı oda mantıklı geldı amam daha maıl atamadım fırsat bulup sorcam dahaCADIARZU

Canım gelenlere hediyelik olsun istersen. Minik diş fırçaları al renkli renkli. Çocuklar için olanlardan. Tülle lavantayla süsle. Bebeğinin resmini iliştir.
Geçen bi müşterim istemişti çok hoşuma gitmişti fikir benimde. Yaptım ona çok cici oldular.

Canım gelenlere hediyelik olsun istersen. Minik diş fırçaları al renkli renkli. Çocuklar için olanlardan. Tülle lavantayla süsle. Bebeğinin resmini iliştir.
Geçen bi müşterim istemişti çok hoşuma gitmişti fikir benimde. Yaptım ona çok cici oldular.[/QUOT

slm tatlım diş fırcasını düşünmüştüm ama süslemek hiç aklıma gelmemişti buda iyi bi fikirmiş :))) 6 aylık bebıslerın 5 dişlerı cıkıyo ama bızımkı hala cıkarmadı o çıkarıncaya kadar yapıcaklarımı lıstelıyım barı unuturum falan cunku çıkarmaya nıyetı yokk:))))

Back