Rüzgar Erkoçlar'ın sakalları Instagram'ı salladı

Huy Meselesi

🌜🌚🌛
Kayıtlı Üye
29 Şubat 2012
61.512
62.458

Cinsiyet değiştirme ameliyatı ile erkek olan Rüzgar Erkoçlar Instagram'daki paylaşımları ile dikkat çekmeye devam ediyor.

İki sene önce cinsiyet değiştirerek erkek olmayı tercih eden Rüzgar Erkoçlar'ın sakalları iyice belirginleşti. Instagram'da fotoğraf paylaşan Erkoçlar'a 'Bizden yakışıklı olduğun garanti', 'Erkek arkadaşımda senin gibi yakışıklı olsun', 'Aşık olmak serbest mi?' gibi yorumlar geldi.

medya faresi

ya görünce benim içim cız ediyor, insanın şuurunu kaybetmiş olması lazım. ben 2 sene önceki fotoğraflarıma bakınca ne değişmişim diye üzülüyorum, sağlam psikoloji lazım bu duruma

Rüzgarı ne zaman görsem nedense ne güzel komşumuzdun sen Fahriye Abla dizesi canlanıveriyor beynimde.Cidden ne güzel kızdı,aslında şimdide yakışıklı bir erkek olmuş.Nasıl mutluysa öyle yaşasın.

jilet vura vura sakal çıkarabilmeyi başarmış yoksa eskiden bu hormonun aklı nirdeydi de kızın yüzü bebek gibiydi :)

Allah yardımcısı olsun. kendini nasıl hissediyorsa odur. gizli gizli yasak şeyler yaşayıp adı lezbiyene çıkacagına adam gibi çıktı ortaya kimse bişey diyemez. imtihan dünyası ...böyle insanların daha zor imtihanı...

kızkende kız gıbı davranmıyordu kı
erkeksı rollerde oynuyordu hep
kadın halınde daha cok yadırgıyordum acıkcası

allah yardım etsın cıddı psıkolojık sorun bence
ben erkek dogup kız olanları
kız dogup erkek olanları anlamıyorum
nasıl dogmussan osundur
aksını dusunen tedavı olmalı bence

bence halinden mutlu
cesaret işi bunu yapmak, kendisini mutlu hissetmek için ve mutlu yaşamak için herkesin cesaret edemiyceği bi şey yapmış
ve gayet yakısıklı

Ne güzel, umarım mutludur.
Kolay bir karar değil, hele ki Türkiye şartlarında. Çok takdir ediyorum kendi hayatıyla ilgili bu kadar cesur bir kararı alabildiği için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…