Rüzgar Çetin'in yol açtığı kazada şehit olan polis aslında öğretmen olacakmış

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.836
O polis aslında öğretmen olacakmış
İstanbul’da ünlü yönetmen Sinan Çetin’in oğlu Rüzgar Çetin’in yol açtığı kazada şehit olan polis memuru İsmet Fatih Alagöz’ün (33) Çorum’daki baba ocağında hüzün var.
Sitene Ekle

İHA

İstanbul’da ünlü yönetmen Sinan Çetin’in oğlu Rüzgar Çetin’in yol açtığı kazada şehit olan polis memuru İsmet Fatih Alagöz’ün (33) Çorum’daki baba ocağında hüzün var.

ASLINDA ÖĞRETMEN OLACAKMIŞ

Acı haberin aileye ulaşması üzerine yakınları İstanbul’a gitti. 8 yıllık polis memuru olduğu İsmet Fatih Alagöz’ün Fen Edebiyat Fakültesi’nden mezun olduğu, ataması yapılmayınca polisliğe geçtiği öğrenildi. Evli ve Metehan (4) ile Azra Su (2.5) adlı iki çocuğu bulunan şehit polisin cenazesinin İstanbul’daki törenin ardından bugün Çorum’a getirilmesi bekleniyor.

İŞTE ACI KAZA

http://www.milliyet.com.tr/-ruzgar-cetin-in-olumune-yol-gundem-2186272/

öf yaa baydılar artık, aslında öğretmen olacakmış mış ee sonuç? nedir yani bunu haber yapmak? polislikte bi memuriyet, öğretmen olup başına bu gelseydi ne olacaktı?
Allah rahmet eylesin. Rüzgar Çetin tutuklanmış neyseki.

En çok da bunlara üzülüyorum ben. Hayattaki hedefi, isteği bambaşkayken sırf atanamadığı için mecburiyetten polis olmak Yazık, Allah rahmet eylesin.

Yav gerci adam gorev gereginden olmemis, trafik kazasi bu. Polis araci yerine baska bir arac da olabilirdi. Adam icmis ve direksiyona gecmis, herkesin cani tehlikede, karsidaki arabada ogretmen de olabilirdi. Polis veya ogretmen olmak istemesi ile bu kazanin bir baglantisini bulamadim. Her ne ise, Allah ailesine sabir versin, yarali polise de acil sifalar..

Bakalim Cetin efendi kac gun ceza alacak.. Alkollu direksiyon basina gecmek cinayete tesebbus ile yargilanmali bence, hele boyle bir de biri canindan olduysa..

Allah rahmet eylesin.
Aslında öğretmen olacaktı, ama atanamadı maalesef çok yazık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…