• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rüzgar Çetin'in 22,5 yıla kadar hapsi istendi

gravity

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2009
2.528
652
163
Beşiktaş'ta 1 polis memurunun şehit olduğu, 1 polis memurunun ise yaralandığı trafik kazasına ilişkin tutuklanan Rüzgar Çetin hakkındaki soruşturma tamamlandı.
ruzgar-cetin-in-22-5-yila-kadar-hapsi-istendi-6627950.Jpeg

Beşiktaş'ta 1 polis memurunun şehit olduğu, 1 polis memurunun ise yaralandığı trafik kazasına ilişkin tutuklanan Rüzgar Çetin hakkındaki soruşturma tamamlandı. Savcılık Rüzgar Çetin'in "Bilinçli taksirle bir kişinin ölümüne bir kişinin yaralanmasına neden olma" suçunu işlediğini iddia ederek 3 yılla 22,5 yıl arasında hapis cezası istedi. İddianame 11. Ağır Ceza Mahkemesine gönderildi.
http://www.milliyet.com.tr/ruzgar-cetin-in-22-5-yila-kadar-gundem-2195310/

Ben "bile" orada bilinçli taksirin değil olası kastın olduğunu görebiliyorum. Savcının görmemiş olması imkansız.

Ben "bile" orada bilinçli taksirin değil olası kastın olduğunu görebiliyorum. Savcının görmemiş olması imkansız.
anne babanın disiplinsiz çocuk yetiştirmesinin cezası

anne babanın disiplinsiz çocuk yetiştirmesinin cezası
Öyle ama benim söylemek istediğim başkaydı. Bilinçli taksirden sorumlu tutunca daha az ceza alıyor fail. Adam alkolle direksiyon başına geçmiş, saçma sapan sollamalar yapıyor. Nasıl bilinçli taksir olur bu anlamadım. Bi çeşit indirim yapmışlar kısaca.

Back