Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızlar ben hamile kalmaya çalışıyorum.. bugün annem söyledi.. sizlere sormadan edemicem... dayımın kızı yani daha doğrusu eşimin dayı kızı beni hamile görmüş... bu ne demek bana yardımcı olursanız çok sevinirim.. şimdiden teşekkürler....
ya tatlım benide öle görüyolr teyzemin eşi beni rüyasında gelinlikli görmüş kuzenimde aynı şekilde gelinlikli görmüş bebekle... burda herkes bana hamile kalman yakındır dio gelinlikle, hamile olark, kucagında bebek olan biri hamile kalırmış ki ben bunu bi sitede de okumuştum ilk düşümde hamileliğimde kuzenim yine gelinlikle görmüştü beni ardı söledi bana yakındr hamile kalman demişti ve ben çok gecmeden hamile oldugumu öğrnmiştim belki raslantıdr bilemicem ama canım böle işte bnde bekliyorum şmdi yine hamile kalabilrim belki die :)