Ruyasinda bebek emzirdigini görüp hamile kalan var mi

ortmenim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2012
731
150
83
İki gece rüyamda bebek emzirdim hemde nazil emiyolardi uyandigimda bile hissetmistim gogsumun ucundan sut geldiğini gördüm dun gecede bi kap dolusu idrar yaptim sonra idrar testi yaptim çift çizgi vardi adetime 3 gün kaldi bugün test yaptim cikmadi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Regl e 3 gün kala idrarda göstermez canım çok istisna öğrenenler.regl geçtikten sonra tekrar dene.bende 3 gün kala yaptım negatif regl olucam sandım ağrılarım vardı.3 gün gecikince eşimin ısrarıyla yaptım pozitif ti

Bugün valiz toparliyorum ama egilemiyorum bile sağ kasigim agriyo bacagima vuruyo inş regl belirtisi degildir

bnde geçen temmuz görmüştüm aynı rüyayı 1 yıl önce

İnsallah hamile kalirsiniz bu ay

Ben de 4-5 ay önce gördüm öyle bir rüya ama hala tık yok maalesef her ay güzel bi rüya görürüm böyle buna benzer olmadı bi türlü

Hayirlisi olsun hepimiz için yarin yola cikicaz batim 9 temmuz ama yola cikmadan önce acilde kan testi yaptiricm her ihtimale karsi yolumuz uzun çünkü ne kadar zamanda cikar acaba sonux

ben malesef bebegimi 1 hafta önce 12 haftalikken kaybettim ama hamile kalmadan önce daha dogrusu hamileymisim ama benim haberim yoktu rüyamda görmüstüm. bi agac gördüm beyaz beyaz cikcek acmisti agacin önünde beyaz cok güzel ve nazik duruslu bi kus vardi o kus bi ayagindan öbür ayagina hopluyordu agacin üstünde 3 tane kus yuvasi vardi sonra o kus bana bi tane kus yuvasini Verdi ve al evladinin sana ihtiyaci var benim zaten üc tane var dedi ve gitti. bir iki hafta sonra hamile oldugumu ögrenmistim ama malesef tutmadi

Bende ruyamda bi kadin bana sen hamilesin bebegin erkek dedi ayni gecw annemde ruya gormus biri kizin hamile demis bakalim getcekten hamismiyim adetime 6 gn var

ben de hamile olduğumu öğrendiğim günün bir gece öncesi rüyamda çok güzel bir bebek emzirdigimi görmüştüm adeta gerçek gibiydi ama daha önce defalarca benzer rüyalar gördüğüm için ihtimal vermedim her seferinde görüyorum da ne oluyor diye düşünmüştüm. hatta arkadasim var mi acaba bisiler dedi ben de benim bilincaltimda var bisiler dedim:) ama o gün biraz tevafuk hamile olduğumu öğrendim darisi isteyen herkesin basina inşaallah

Malesef kizlaf iki kez gördüm ama hamile degiim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…