- 20 Haziran 2010
- 848
- 306
- 133
- Konu Sahibi Bademli Cikolata
-
Rüyasında öldüğünü gören insan aynı anda gerçekten ölüyormuş.O yüzden insanlar rüyalarında tam ölecekleri zaman mesela uçurumdan düşecekken uyanıyorlarmış.Ben hiç öldüğümü görmedim.Aranızda öldüğünü rüyasında gören var mı kızlar? :26:
ben bir kaç kez gördüm.bu korkuyla geceleri uyandığım çok olmuştur.her defasında allahın beni uyardığını düşünüyorum.çünkü dinimi öğrenmeyi arştırmayı günde 1 rekat olsun namaz kılmayı çok isteyip hep erteliyorum.
Sonuncusundan çok korktum ruhum bedenimden ayrılıyordu.bedenim kaskatı kesidi ,gerçekten bir nesne gibi oldu.uyandığımda titriyordum ve drin nefesler aldım.kalktım ışığı yaktı.sabaha karşı zor uyudum.
bende böyle düşünüyorum ... Bende daha 16 yaşlarımda çok gördüm ölüyorum cennetele cehemmen için günah ve sevaplarım tartılıyor hep günahlarım baskın çıkıyor kıyametin koptuğunu gördüm ..
çok kötü birşeydi. Ya allah göstermesin herkez bağırıyor kaçışıyor çok korkmuştum... Bir kaç kez aynı rüyyı gördüm psikolojim bozuldu psikolağa bile gittim.. çok dua etim şükür atlattım o günleri hep allhın beni uyardığını düşünmüşümdür böyle rüyalar gördüğümde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?