• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Rüyanızda genellikle

Rüyanızda genellikle

• Kavga eder veya tartışırsınız

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    30
Hep köpekler kovalıyo beni kaçamıyorum her seferinde son anda ısırılmaktan yırtıyorum :D

sevişen varmı ya koptum eheu :P
ben genelde cok ilginc seyler goruyorum belli olmuyor

çok karışık oluyo bazen ne gördüğümü toparlıyamıyorumCADIARZU
ama düştüğüm çok oldukaydirigubbakcemile3

bazen silahlı haydutlardan kaçarım, kalbim küt küt uyanırım:)
bi kaç sene önce sürekli kar görüyordum, bu aralar da hep bebek veya küçük çocuklar görüyorum:uhm:

genellikle rüya görmem ama görürsemde flim gibi gerçek olur..mesela en son eski sevgilimi beni istemeye geldiğini gördüm ne iş anlamadım Allah hayıra yassın bide evli olunca insan kendini suçlu gibi hissdiyo yaa çok şükür bayağıdır yokk çünkü askerde..:roflol:

benim rüyalarımı bi görün değme dizelere taş çıkarır valla

entrika aksiyon korku komedi herşey mevcutkaydirigubbakcemile3

genelde saçma sapan bi yerde ve saçma kişilerle olan rüyaları çok görürüm. uyanınca ne alaka derim .:uhm: ay bide kötü bi rüya gördüğümde uyanırım.. bitsin diye. gözlerimi kapattığımda kaldığı yerden devam eder. deli gibi uykum varken kaç gece oturduğumu bilirim o rüyaya devam etmemek çin :1shok:

beni de genellikle kopekler kovaliyor.
kopekler kovalamassa da tsunami oluyor..
guzel ruya gormuyorum uzun zamandir.. en son bebegim oldugunu gormmustum o cok guzeldi..

Vallahi belli olmuyor..
Diyardan diyara atlıyorum :)
Ruh halime göre değişir..
Liby'nin maceraları :)))

ben genelde hollywood filmi çeviririm. patlayan bombalar, doğal afetler, uçan kaçan milleti kurtaran ben :1ninca: bir de çok ilginç ve değişik binalar görürüm. mimar olacak kızmışım yani iyi iş yapardım kaydirigubbakcemile3

genelde rüyamda bi yerlere yetişmeye çalışıyorum 24 yıldır bi türlü varamadım gideceğim yere kaydirigubbakcemile3

O gün olan olaylar genelde birbirine karışmış saçma ve komik halleriyle girerler rüyama,özellikle de işle ilgilidir genelde..:hulya:

ayy bu gece bir rüya gördüm mübarek bitmedi ..çok üstümü açmıştım kesin ondan
mesela komşumun evi normalde doğalgazlı ama sobalı olduğunu ve evini süpürdüğümü gördüm
aşkımla derbi maçına gidip gs kupayı kazandığını gördüm ..hadi hayırlısı..kaydirigubbakcemil3
daha çok gördüm ama uynanınca aklımda kalan bunlar...

ayy bu gece bir rüya gördüm mübarek bitmedi ..çok üstümü açmıştım kesin ondan
mesela komşumun evi normalde doğalgazlı ama sobalı olduğunu ve evini süpürdüğümü gördüm
aşkımla derbi maçına gidip gs kupayı kazandığını gördüm ..hadi hayırlısı..kaydirigubbakcemil3
daha çok gördüm ama uynanınca aklımda kalan bunlar...

Hayır olsun canım,bu gece üstünü iyice ört
icon5.gif
icon5.gif

Back