- 10 Haziran 2014
- 599
- 809
-
- Konu Sahibi SevdaCicegii
Genelde hamileler çocuğunun cinsiyetini görür rüyada. O da mi malum olmadiyok bana öyle bişi malum olmadı hiç
aslında tersı olurmusGenelde hamileler çocuğunun cinsiyetini görür rüyada. O da mi malum olmadigerçi kız olacağını biliyosun da öncesinde gördün mü
Aa sende gördün yaniiaslında tersı olurmus
ben de öyle oldu. hep erkek çocuk gördüm ve tersı cıkacagına inandım
bır de gelınlık tabi :=)
ben erkek gördüm hep, o görmekten sayılırsa gördumAa sende gördün yaniiRabbim minik prensesi sağlıkla kucagina almayi nasip etsin tatlim
Ooo ne güzel, mutluluğunuz bir ömür daim olsunEvet,benim başıma geldi. Suan evliyiz ruyalarimin prensiyle
Oyy ne tatlıben erkek gördüm hep, o görmekten sayılırsa gördum
bır de gelınlıgımı giydiğimi gördüm 3 kere
o da kız cocuguna işaretmıs işte
amin, allah isteyen herkese nasip etsın
teşekkür ederimOoo ne güzel, mutluluğunuz bir ömür daim olsun
Rüyanda gördügünde, aklında onunla evlenme ihtimali varmıydı?
Resmen mucize gibiteşekkür ederimhayır rüyamda gördüğümde tanımıyordum. rüyamda evleneceğin kişi bu dediler bana,sırlar dünyası gibi valla rüyayı gördükten 1 sene sonra tanıştık biz. o zaman yapıştım yakasına ben senle evlencem diye
Kötü bitmiş, üzüldümBi hafta önce rüyamda gördüm. Sonra tanıştık evlendik şimdi de boşanıyoruz.
Konumun daha cok iliskilerle alakali oldugunu düsünmüstüm, rüya yorumu istemedigim icin. Arkadaslarin iliskilerinin böyle baslayip baslamadigini sordum.konunuzu ilgili bölüme taşıyorum. bilginize