• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rüyanızda öldüğünüzü gördünüz mü?

Bir kere rüyamda kuzenlerimle uçuruma tırmandım. Kuzenlerimden birinin beni aşağı iteceğini biliyordum tırmanırken ve bir kuzenim beni aşağı itti , son anda yeşilliklere tutundum ama bir süre sonra dayanamadım. Tam elimi bırakıp düşerken uyandım. O zamanlar çok düşünmüştüm o rüyayı , düşeceğimi bile bile niye tırmanıyorum bi kere :D

öldüğümü değil ama öleeğimi görmüştüm. doktorum da tiyatrocu Ayşenil Şamlıoğlu' ymuş :) birkaç ünlü doktorum daha vardı hatırlamıyorum gerçekte doktor olmayan ünlüler tabii :)

ama rüyam bayağı dramatikti. 1 senelik ömrüm kalmış ve Ayşeniş Şamlıoğlu yüzüme yüzüme söylüyordu. ben de ağlayıp perişan olup peki 1 seneye kadar ben karnımdaki ikizlerimi doğurmuş olurum Allah' ım çocuklarıma kim bakacak diye ağlıyordum :((

uyandığımda gerçekten de ağlıyordum :((

Ben bir keresinde öldürüldüğümü gördüm.Ama çok gerçekçiydi. Güya bir marketin önündeyim.Soyguncular geliyor.Herkesi taramaya başlıyor, ben de ölü taklidi yapıyorum.Sonra içlerinden biri anlıyor numara yaptığımı.Elimi de ölmediğim göz hareketlerinden anlaşılmasın diye gözlerimin üstüne koymuştum.Adam geliyor elimi itiyor, kafama silahı dayayıp tetiğe basıyor.Resmen kan kafamdan boşalırken sıcaklığını hissettim.Bir de filmlerde falan insanlar ölürken öğürür ya kusar gibi gerçekten onu yaptığımı hissettim.Fenaydı anlayacağınız.Fazla korku filmi izlemenin sonucu tabii

Ben gördüm. En alakasız olduğum eniştem kucağında benim bedenimle içeriden çıkıyordu, ruhtum ama bazı kişiler annem falan görebiliyorlardı beni. Bir daha sevdiğim hiç bir şeyi yapamayacaktım, anneme sarılamayacaktım, dünyevi hiç bir şey yapamayacaktım. Annem karşıya geçmem için ısrar ediyordu bense biraz daha kalayım, sonra giderim diyordum.

Herkes bana ömrünü uzatmışsın dedi. Bense biraz fazla Ghost Whisperer izledim ondan herhalde diye düşündüm.

İlginçmiş..
Ben çok küçükken görürdüm ama hiç ölmedim.
Hep sırtıma bir kurşun isabet ediyordu. Fakat hep aa hiç bişe olmadı vay bee falan diyordum.:1::1:
Öldüğümü hiç görmedim.:44::44:​

Uçurumdan değilde kaldırımdan/merdivenden düşerken görüyorum kendimi...bıçaklandığımı vurulduğumu gördüm ama öldüm mü bilmiyorum. :1::1:

öldüğümü bi çok kez gördüm..

ucurumdan atlamalar,gölde bogulmalar filan baya atraksyonluydu..bide tabuta koymuslar benı ustume toprak atıyorlardı..bende tabutu ınceliyodum :D aaa gercekmıs demek gercekten ölmüşüm dıye :))
bikerede ruslarla savasımızda (ne alakaysa) rusun biri bıcagını yavas yavas kalbıme saplamıstı cok acımıstı canım sonra öldüm tabi...

denizde boguluyodum ayaklarıma demır baglamıslar ben habıre asagıya doğru cekılıyorum filan ,sandal alabora olmus ama bitek ben varım .. bi uyandım,yataktan atmısım kendımı yerde cebellesıyorum :D

hatta k.validemlerin evin altına gomuyorlarmıs benı oyle gormustum ,orda bide kadın vardı bılmıyorum bunlar mezarının uzerıne evmı yaptı nedir..malum oldu bana (eşime anlattım kabul etti ancak mezarları tasıdıklarını soyledi,acaba bıtane unuttularmı ne kımbılır)

birde o kaskastı kesılmeyı ben karabasan olarak biliyorum canım...

bende hep üzerimde beyaz gelinlikle öldüğümü görüyordum :( çok kötü oluyo insan böyle bir rüyada yaa :( bembeyaz gelinliği giymişim sonra kanlar içinde paramparça oluyorum :( ama bu rüyayı en az 7-8 kez görmüşümdür

Son düzenleme:
Back