• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rüyanızda öldüğünüzü gördünüz mü?

Bademli Cikolata

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2010
848
306
133
Rüyasında öldüğünü gören insan aynı anda gerçekten ölüyormuş.O yüzden insanlar rüyalarında tam ölecekleri zaman mesela uçurumdan düşecekken uyanıyorlarmış.Ben hiç öldüğümü görmedim.Aranızda öldüğünü rüyasında gören var mı kızlar? :26:

Rüyasında öldüğünü gören insan aynı anda gerçekten ölüyormuş.O yüzden insanlar rüyalarında tam ölecekleri zaman mesela uçurumdan düşecekken uyanıyorlarmış.Ben hiç öldüğümü görmedim.Aranızda öldüğünü rüyasında gören var mı kızlar? :26:

Çok ilginçmiş :28: Uçurumdan düşecekken uyananlardanım bende

Son düzenleme:
ben ölemiyorum rüyalarımda ya :1:
bi keresinde rüyamda biri beni tam 5 yerimden bıçakladı her yerim kan oldu ama hala gülüyorum konuşuyorum aaa bıçaklanınca ölünmüyomş lan diyorum :52:

bende gördüm ölüyorum gömülüyorum snra kumlardan çıkıyorum
korku filmi gibi falan ölümün ciddiyetide kalmamış ya diyorum falan :):)

öldüğümü görmedim de ölen biri beni çağırdı ve gittim..
ecelin yaklaştığına delalet ediyormuş rüya tabirinde..
:44:

ben bir kaç kez gördüm.bu korkuyla geceleri uyandığım çok olmuştur.her defasında Allahın beni uyardığını düşünüyorum.çünkü dinimi öğrenmeyi arştırmayı günde 1 rekat olsun namaz kılmayı çok isteyip hep erteliyorum.
sonuncusundan çok korktum ruhum bedenimden ayrılıyordu.bedenim kaskatı kesidi ,gerçekten bir nesne gibi oldu.uyandığımda titriyordum ve drin nefesler aldım.kalktım ışığı yaktı.sabaha karşı zor uyudum.

bende gördüm.hemde kaç kere.kaç yıldır yaşıyorum:D bende toprağın altına girdim gömdüler yani,sonra ölüler vardı toprağın altında onlarla yaşadım.hemde nasıl karanlık bir gece.yağmur yağıyodu mezarımın üstüne.çok korkmuştum.bir müddet böyle rüyalar gördüğümü hatırlıyorum.şimdi ise şükür görmüyorum.allahım o günleri getirmesin

Ayni ruyayi defalarca gordum O.o amerikadayim ve okyanusa atlarken kocaman bir kopek baligi o sirada agzini aciyordu ve beni yutuyordu kucuklugumden beri defalarca gordum bu ruyayi

ben bir kaç kez gördüm.bu korkuyla geceleri uyandığım çok olmuştur.her defasında allahın beni uyardığını düşünüyorum.çünkü dinimi öğrenmeyi arştırmayı günde 1 rekat olsun namaz kılmayı çok isteyip hep erteliyorum.
Sonuncusundan çok korktum ruhum bedenimden ayrılıyordu.bedenim kaskatı kesidi ,gerçekten bir nesne gibi oldu.uyandığımda titriyordum ve drin nefesler aldım.kalktım ışığı yaktı.sabaha karşı zor uyudum.

bende böyle düşünüyorum ... Bende daha 16 yaşlarımda çok gördüm ölüyorum cennetele cehemmen için günah ve sevaplarım tartılıyor hep günahlarım baskın çıkıyor kıyametin koptuğunu gördüm ..

çok kötü birşeydi. Ya allah göstermesin herkez bağırıyor kaçışıyor çok korkmuştum... Bir kaç kez aynı rüyyı gördüm psikolojim bozuldu psikolağa bile gittim.. çok dua etim şükür atlattım o günleri hep allhın beni uyardığını düşünmüşümdür böyle rüyalar gördüğümde :50:

Seneler önce gördüm ruhumun bedenimden ayrılışını bile gördüm. hatta öldürülüyordum sırtıma bir kurşun isabet ediyordu. Ama hala hayattayım(:

Ohoo hem de kaç kere. Bir keresinde ölmüşüm, böyle kocaman beyaz bir yaprağın üzerinde cennete yükseliyordum. :52: Çok zevkliydi.
Başka bir rüyada yine ölmüşüm. Önümde beyaz bir duvar ve kocaman kan kırmızısı bir kapı vardı. Kapı açılıyor, içerisi zifiri karanlık. Öldüğüm için oraya girmek zorundaymışım ama korkuyorum tabi. Sonra arkamdan feci bir rüzgar esip beni içeri sürüklüyordu. Feci bir yalnızlık hissiyle doluyorum filan.
Başka bir rüyamda da kocaman yaratıklarla kapışıyordum, bir kaç tanesini devirdim ama sonuncu baltasını kafama geçiriverdi. Kanlı ama acısız bir ölümdü. :37: (çok film izlemekten, oyun oynamaktan oluyor hep bunlar)
Başka bir rüyamda da kıyamet kopmuş. İnsanlar geniş bir alanda toplanmış ama hepsi sarhoş zombiler gibi. Yalpalayarak, birbirlerine çarparak hareket edip duruyorlar. Bense onlara yüksek bir balkondan bakıyorum filan. (rüyamda bile asosyalim yahu)
Daha bir sürü var da... Rüya işte... Ben tek kişilik sinema gösterimi gibi bakıyorum olaya. Bazıları o kadar fantastik ve gizemli ki, keşke kaydetme, başkasına da izletme şansımız olsaydı.

bende böyle düşünüyorum ... Bende daha 16 yaşlarımda çok gördüm ölüyorum cennetele cehemmen için günah ve sevaplarım tartılıyor hep günahlarım baskın çıkıyor kıyametin koptuğunu gördüm ..

çok kötü birşeydi. Ya allah göstermesin herkez bağırıyor kaçışıyor çok korkmuştum... Bir kaç kez aynı rüyyı gördüm psikolojim bozuldu psikolağa bile gittim.. çok dua etim şükür atlattım o günleri hep allhın beni uyardığını düşünmüşümdür böyle rüyalar gördüğümde :50:

uyku apnesimi onu düşünüyorum.Yada bilinçaltı korkularım.çünkü çok mutlu olduğum bir günün gecesinde olabiliyor.şimdide kalbimde sürekli bir çarpıntı var.Altında ne yatıyorsa.psikoloğa gittim.bişeyin yok diyor.bana bir ilaç yaz iyi gelir dedim.gülüyorya.eşimle bir arkadaşım gitti onlara verdi.Bana yok.

çok çok stresli olduğumda abuk rüyalar görürüm genelde öldüğümü,uçtuğumu, kaçtığımı falan
ama öldüğümü gördüğüm rüyalar etkiler beni
cenazemi görürüm nasıl öldüğümü değil allahtan
ağlayan ailemi, eşimin halini, arkadaşlarımı falan
sıkıntılı bi rüya şekli
tesir ediyo yoruyo insanı ister istemez:19:

Back