Rüya Yorumları rüyamı yorumlayabilir misiniz aciill????lütfennnn kızlaaarrr....

gorkem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2011
19
0
rüyamda bir sürü arı gördüm..açık bi alandayım, yaz mevsimi gibiydi..ve sarı-siyah çizgili arılardan gördüm..üzerime konuyorlar ama sokmadılar beni..bi tanesini elimle aldım üstümden, sıktım...iğnesi de var görüyorum rüyamda ama sokmadı beni..uçuyorlardı etrafta..sonra kendimi böyle eski bir taş evin pencere kenarında görüyorum..yüksekteyim, kımıldasam düşeceğim öle..iki yanımda sarmasık dalları gibi kuru ağaç dalı varmış ama tutamıyorum,tutunca kopuyor gibi..tutunup yere inmek istiyorum, ama dönsem düşecek gibiyim..çok korktum yüksekten düşeceğim diye..sonra inmişim tam hatrlamıyorum ama deniz kenarında buluyorum kendimi..plajdayım..kalabalık..birileri denizin birden derinleştiğini fazla açılmamamı söylüyor..bende biraz ilerliyorum..deniz güzeldi..belime kadar girdim ve sanki vücudumu yıkar gbi batıp cıktım denizden..o sırada kız kardeşimi karşımda görüyorum..ellerinde kum varmış..yüzüme doğru ellerindeki kumu üfledi..az gibiydi kum ama ben kızdım denzden yeni çıktım şimdi bidaha gircem diye..tam hatrlayamıorum ama sanki kumlar az da olsa vücuduma yapışıodu ...yorumlarınızı beklıorummm...

Sıkıntılı bir dönemdesin bence.
Biraz yalnız kalmışlık duygusu var sanırım. Bu hepimize olur ya bazen günlük hayatımızdaki sorunlar bile bilinç altı olabiliyor. Ama bazen de gerçekten yorumlanası oluyor rüyalar. Senin de sıkıntın varsa eğer ondan etkilenmişsin bence.Daha sonra düzlüğe çıkacak gibisin inşallah da öyle olur. Denizin derinleşeceğini önceden bilmen olası bir tehlikeden önceden haberin olup temkinli davranacağın anlamına geliyor kanımca. Deniz kumunun üstüne yapışması da yaşananların sende kısa süreli etkisini üstünden atamayacağın anlamı taşıyor temizlenmen için belki bir değişikliğe ihtiyacın olabilir. Ama sonu ferah canım sıkma canını.

merhaba bende bu sabah bır ruya gordum yorumlarsanız cok sevınırım.
ruyamda ölmuş dedemı gordum bana senı bir kaç gün içinde yanıma alacagım dedı ne olabılır acaba
bende buna sevındım ve sarıldım ama ben onunla konsurken etrafımdakı kımse onu gordugumu bılmıyordu ruyamda ve ben onun oldugunu bılıyordum. o sadece benımle konusabılıyordu.
ara ara ruyalarımda goruyorum aynı sekılde etrafımızda ınsanlar olmasına ragmen(diğer cocukları tanıdıkları) sadece benımle konusuyor ve sadece ben gorebılıyorum.
yorumlarsanız sevınrım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…