Rüya Yorumları Rüyamı yorumlayabilecek arkadaşım varmı???

SariSabir

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2012
20
0
Merhaba arkadaşlar;

Geçenlerde bir konu açmıştım "evliliğim bitiyor çok üzgünüm" diye, bana cevap veren yorumda bulunan herkese teşekkür ederim. Şimdi burda yazdığım konuyuda onun devamına yazmıştım ama orda farkedilmedi sanırım yeni bir başlık açtım bende.

Bir önceki konuyu açtığım günden beri görüşmedik eşimle.(direk girdim ama konuyla ilgilenen arkadaşlar hatırlayacaklardır zaten olayı ) Bir kaç mesajlaşma oldu, en son söylediğin sözler kulaklarımda yankılanıyor nasıl unutturacaksın bana bu sözlerini falan gibisinden şeyler yazdı.Sanki bugüne kadar bizim evliliğimiz mükemmel ilerliyordu kendisi hatasız dört dörtlüktü, şimdi gelinen bu noktada bütün suçu o sözlerimden dolayı bana yüklemeye çalışıyor.Ne söylemem gerektiğini kestiremediğim için hiç cevap yazmadım. Tamam haklısın kastımı aştı özür dilerim desem, ki bunu daha önce yapmıştım genede sorun çözülmeyecek.Bütün yanlışlarını hatalarını eksiklerini bir tarafa bırakıp onlara hiç değinmeyip ben değinmeye çalışınca da bağırıp çağırıp kavga çıkarıp sürekli o sözlerin etrafında dönüp duracak.Karar aldım, sessiz kalmayı tercih ediyorum ne yazarsa yazsın ne söylerse söylesin cevap vermicem, ta ki öfkesi geçip sağlıklı düşününceye kadar.Bunun sonucu da ne olur bilmiyorum ne karara varır, kendi hatalarını eksiklerini de göz önüne alarak bu evliliğe bir şans daha vermeyi düşünürmü yoksa bitirmek mi ister Allah'tan hayırlısı.

Bu arada bugün bir rüya gördüm, daha doğrusu kabus.Boşandık rüyamda ve çok kısa sürdü, nikah işlemi gibiydi ikişer şahitle oturduk masaya ve imzak attık bitti, boşandık( Sabah çok kötü kalktım moralim sıfır, inşallah aklımda sürekli bu olduğu için gerginlikten görmüşümdür bu rüyayı, Allahım inşallah haberci bir rüya değildir tersi çıkar.Rüya yorumlayabilen arkadaşlar varsa aramızda yorumlarınızı beklerim.

Şimdiden teşekkürler...

Rüyanız bana biraz bilinçaltı geldi arkadaşım eşinizle sorunlarınız varmış ve rüyanızda boşandıgınız görmüşsünüz gerçek hayatta yaşadıgınız olaylar rüyanıza girmiş bazen bendede olur böyle rüyalar

bencede bilnçaltınızdan dolayı gördünüz istersen netten rüya yorumlarına bakabilirsin

Bende bilinçaltı diye düşünerek kendimi rahatlatmaya çalışıyorum, inşallah öyledir teşekkür ederim...

bencede bilnçaltınızdan dolayı gördünüz istersen netten rüya yorumlarına bakabilirsin

netten de baktım ama beni aydınlatacak bir yorum bulamadım, genelde rüyayı gören erkekmiş gibi düşünelerek yapılmış yorumlar.Bilinçaltı diyelim bilinçaltı olsun inşallah, teşekkür ederim.

Sabaha karsı ezan okunmadan önce görülen rüyalar cıkar diye biliyorum ama inş. Herseyin hayırlısı olur gönlünü ferah tut derler ya gerçekten hiç takılma sen nasıl olsa olacagın önüne geçilmiyor

Ben Sabaha karşı bir rüya gördüm ve o gün benzer bir olay yaşadım.Ama bu bana daha çok bilinçaltı gibi geliyor,hayır etsin Allah canım sıkma gönlünü.

bİLİNÇ ALTINDAKİ RÜYALARIMIZ SADCE AKLIMZA YERLEŞTİRDİKLERİMİZDEN DOĞAR . BUNU UNUTMAYIN HER RÜYA ÇIKAR DİYE BİR ŞEY YOK. KORKULARIMIZI DAHİ GÖREBİLİRİZ AMA GERÇEK OLAN BİRŞEY DEĞİL SADCE KORKU

Kesinlikle bilinçaltı rüyası bu. İtibar etme. Bilinçaltı olmasa daha farklı olurdu.

Zamana bırak. Umarım düzelirsiniz.

Sanım ezandan sonraydı emin değilim ama, bende olumlu düşünmeye çalışıyorum hayırlısı olur inşallah arkadaşım teşekkür ederim...

inşallah arkadaşım dediğin gibi olur, çok haklısın söylediklerinde ama insan ister istemez etkileniyor işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…