Rüya Yorumları Rüyamı Yorumlar mısınız Kızlar :) ?

bebisimsanem

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2011
650
0
rüyamda bir insan kalabalığı nerede oldugumu bılmıyorum işin saçma tarafı bir topluluk gelmiş bunlar sanırım kötü insanlar herkesin burnunu kesiyorlar.. Ama kan falan akmıyor ve insanlar burunlarının kesılmesine izin verıyorlar ama biraz korkuyorlar. sonra o burun kesem adam bana dogru gelıyor ve ben elımle yüzümü kapatarak hayır hayır yapma dıyorum sonra adam yapmıyor annemde beyefendi lütfen yapmayın dıyor ve adam yapmıyor.. (Çok saçma ve çirkin bir rüya ama benım rüyalarım hep saçmadır ama altında bir anlam yattıgını düşünüyorum)

birde benım kardeşım yürümüyor ve ben onun hep rüyamda yürüdğünü görüyorum bu ne demek .. ??

rüyada kalabalık görmek huzura kavuşacağın anlamına gelir.burnunun kesilmesi suç işleyeceğine ve fakirliğe işaretdir.ama senin burnun kesilmemiş sonuçta.hayırlısı olsun.kardeşin yürümesini çok istiyosundur.o yüzden görmüşsündür belki.her rüyanın bi anlamı olmaz illede ama inşallah rüyan gerçekleşir.

rüyada kalabalık görmek huzura kavuşacağın anlamına gelir.burnunun kesilmesi suç işleyeceğine ve fakirliğe işaretdir.ama senin burnun kesilmemiş sonuçta.hayırlısı olsun.kardeşin yürümesini çok istiyosundur.o yüzden görmüşsündür belki.her rüyanın bi anlamı olmaz illede ama inşallah rüyan gerçekleşir.

sağol canım .. hayırlısı artık

meraba dun gece ılgınc bır ruya gordum .ruyamda bahcedeyım .evden bır kız cıglıgı gelıyor ılk kulak asmıyorum daha sonra bır cıglık daha kosup bakıyorum derken evden bır kahverengı oglak fırlayıp cıkıyor.eve gırıyorum.beyaz yavru bır oglak .almaya calsııyorum kacıyor.sarı bır kedıde pesınde yemeye calsııyor.ruyamı yorumlarmısınız kızlar.

X