Ruyamdaki parfüm :)

Eowynn_arwn

Canımm kızlarım :))
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2014
2.861
3.614
133
Kızlar cok enteresan bi durum ama gercek :))
Ne zamandir imza kokum olsun diye parfum arayisindayim.dun gece bir ruya gordum.birisi uzerime parfum sıktı kokusu bile burnumda hala :) istee buu diyorum adını soruyorum..Mugler Alili bisi soyluyor.o sirada uyandim wc gittim falan mugleri unutmadim sabah bakarim die.bugunde googleden yazdim ve Mugler Alien diye bir parfum var.ay ben şok şok :)) daha once hic rast gelmedim bu isme ve parfume..kullanan yada bilen arkadaslar yorum yaoabilir mi.ben biraz baktim netten imza koku olabilir demisler kalicigi vs guzelmis :)))

Aaaa kizlar askolsun..hani parfumseverler nerde ? Bu arada ben gittim parfumu denedim aldim bile :))) harika kokuyor.basta cok yogundu acımsı bi koku oldu.ama açildikca enfes biseye donustu.umarim sıkılmam zira kendisi enteresan bi sekilde girdi hayatima :)))

Allah seni akşam akşam ne güldüm keşke bende rüyamda imza kokumu görsem. Senelerdir aramadigim yer kalmadı. Bende bu aralar mugler alien ile bvlgari omnia ametist arasında gelip gidiyorum. Benim burda koklama imkanım yok ne yazik ki. Kör alış düşünüyorum. Alien i biraz tarif edebilir misin

Geç kalmısım cevaplamak icin ama almış ve beğenmiş olmana sevindim. Çünkü kendisi benimde çok sevip kullandığım kokulardandır

Ay valla ya .sevildeki kadinda sasirdi kaldi cok enteresan dedi :))) bvlgari bende kullandim ama bi turlu isinamadim o kokuya.Alieni ilk siktigimda yogun bi yasemin kokusu oluyo acımsı bole.10 dakika sonra acilmaya basliyo enfes bi kokuya donusuyo.ay nasil tarif etsem cicekli pudrali odunsu her turlu kokuyu birakiyo.bide dun kadin icinde incir de var dedi sasirdim :)

Geç kalmısım cevaplamak icin ama almış ve beğenmiş olmana sevindim. Çünkü kendisi benimde çok sevip kullandığım kokulardandır
Evet canım evdekiler de cok sevdi.su an ustumde var buram buram kokuyorum.ama dun tenimde fazla durmadi nette herkes 3 gun kaliyo yazmis buna uzuldum.bugunde kiyafetime siktim bakalim.benim tenimde hicbir parfum kalici olmuyo ya.esime sıktım mesela onda sabaha kadar durdu !?

Canım thierry muglerin kokuları benim tecrübelerime göre en en kalıcı olan kokular. İki kokusunu kullandm ikisi de bende aşırı kalıcı oldu. Belkide cok sıktıgından alışmış olabilir burnun.

Canım thierry muglerin kokuları benim tecrübelerime göre en en kalıcı olan kokular. İki kokusunu kullandm ikisi de bende aşırı kalıcı oldu. Belkide cok sıktıgından alışmış olabilir burnun.
Tenime sıktigimda cidden cok durmuyor.ama sabah kiyafetime sıktım hala buram buram kokuyor.sen muglerin hangi kokularini kullaniyosun peki ?

Tenime sıktigimda cidden cok durmuyor.ama sabah kiyafetime sıktım hala buram buram kokuyor.sen muglerin hangi kokularini kullaniyosun peki ?
Bende Alien ve Angel’ı kullanıyorum. İkisi de cok kalıcı bende. Zaten parfümler genelde kıyafette daha kalıcı oluyorlar

Bende cok severim ve yıllardır kış/ gece parfümü olarak kullanirim.
TRde mümkün olmayabilir ama Douglas da parfüm bitince doldurma imkaniniz var. Yani şişenize dolduruyorlar :) birde her şişesi el yapimi... cok tarli bir detail :)

Evet canım.vende angeli denemek istedim ama testeri kalmamis..angel icin alienden daha agir ve sekerli diyorlar sen ne diyosun bu kanuda peki ?
Evet aliene göre daha farklı bir koku. Yogun bir tatlılık ve baharat var bu kokuda. Herkesin beğenebileceği bir koku değil. Mutlaka denemelisin onuda:) soğuk kış günlerinde şaldan kokusunun gelmesi çok güzel oluyor parfüm oturunca.

Tamam canım tesekkur ederim.en kisa zamanda deneyecegim Angel i :)

Alien bir arkadasim kullaniyo kendisi siyah sacli beyaz tenlidir cok zarif bi koku alien onunla cok ozdeslesmis bi koku gelmeden kokusu gelir baya kalici dir alien :)

Şimdi okudum ben de böyle bir rüya görmek niyetiyle yatayım belli mi olur :)
Angel kokusunu avm de sokakta,kaç mt uzakta olursa olsun birisi sıkmışsa alırım ve ordan direk uzaklaşırım öksürmeye başlamadan hayatımda duyduğum (kendi adıma) en kötü kokudur.Nasıl parfüm olarak satıldığını anlayabilmiş değilim ..Kullananlar beni affetsin şahsi birşey değil ama beni çok tiksindiren bir koku.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…