Rüyamdaki 'KIZIM'

foreveryours

Çınar'ım....
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2010
1.091
88
363
Geçen gün rüyamda gördüm bi kızım olmuş adınıda 'okyanus' koyuyorum..Sapsarı saçları masmavi gözleri var...Arkasından koşturuyorum parkta.Dünde rüyama girdi..Yeni doğmuş bana veriyolar acıktı emzir diye.Emziriyorum ama hissediyorum onun kokusunu.Sabah kalktığımda yüzümdeki mutluluk gitmişti..8 haftalık bebeğimi aldırmak zorunda kalkdım.Önce boş gebelik dediler..Sonra kalbi atmıyo dediler.7 aylık evliyim belki diyebilirisniz erken daha seneceler bekleyen var diye.Ama olmuyo işte evlat sonuçta..Rüyalarımda görüyorum kalktığımda okadar boşlukta oluyorumki..Şimdi 4 5 ayım geçmişti hamilelikte cinsiyetinide öğrenmiştim diyorum.Biraz önce yatakttan kalktım.Düğüm düğüm oldum.Böyle bi dağa çıkıp bağıra çağıra ağlamak istiyorum...Kücücükde olsa hissediyosun işte hayaller kuruyosun onunla ilgili.Herkes çabuk atlattığımı zannediyo...Ama öyle olmuyo işte.Bi kaçgündür rüyalarımda gördükçe boğuluyorum..Allah büyük küçük hiç farketmez hiç kimseye evlat acısı yaşatmasın :( Kelimeler anlamını yitiriyo işte.Hevesleniyosun,sağlıklı olsun ama kız mı erkekmi diye düşünüyosun,bebek giysilerine bakıyosun....Allahım yaşatma kimseye böyle acıları...İnsanların birbirlerine ettiği dualar kabul olurmuşş.Allahım herkese sağlıklı bir evlat versin..Benim gibi bu durumu yaşayanada bir daha hiç yaşatmasın:5: :(((((

Allah kimseye evlat acısı vermesin.Üüzülmeyin ama umudunuz da yitirmeyin daha yolun başındasınızve hamile kalabiliyorsunuz çok şükür.Ya hiç hamile kalamayanlar napsın benim teyzecim 6 yıldır bebek hasretiyle yanıp tutuşuyor ama tüm kapılar kapanıyor yüzüne.Bu durumda olmak daha kötü emin ol.Senin şimdi yapman hayata sıkıca tutulman umudunu yitirmemen.Rabbim de inşallah sağlıklı bir bebek nasip eder zamanı gelince.Dua edin bol bol kendinizi umutsuz düşürüpte vesveseye sebep vermeyin bu daha da kötü.

Allah kimseye evlat acısı vermesin.Üüzülmeyin ama umudunuz da yitirmeyin daha yolun başındasınızve hamile kalabiliyorsunuz çok şükür.Ya hiç hamile kalamayanlar napsın benim teyzecim 6 yıldır bebek hasretiyle yanıp tutuşuyor ama tüm kapılar kapanıyor yüzüne.Bu durumda olmak daha kötü emin ol.Senin şimdi yapman hayata sıkıca tutulman umudunu yitirmemen.Rabbim de inşallah sağlıklı bir bebek nasip eder zamanı gelince.Dua edin bol bol kendinizi umutsuz düşürüpte vesveseye sebep vermeyin bu daha da kötü.

Doğru söylüyrsunuz gece gece bi moral bozukluğu oldu işte :( aminn allahım isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin

Bebeğine üzüldüm ama sen düşündükçe bilinçaltına daha da yerleşiyor ve rüyaların bu şekilde hiç bitmez
lütfen onun için dua et ve gelecekte sahip olacağın güzel yavruların hayalini kur
daha yeni evlisin Rabbim sana güzel bir evlat nasip edecektir hayırlısıyla...
bence sen çok iyi bir anne olacaksın

Bebeğine üzüldüm ama sen düşündükçe bilinçaltına daha da yerleşiyor ve rüyaların bu şekilde hiç bitmez
lütfen onun için dua et ve gelecekte sahip olacağın güzel yavruların hayalini kur
daha yeni evlisin Rabbim sana güzel bir evlat nasip edecektir hayırlısıyla...
bence sen çok iyi bir anne olacaksın

Çok teşekkür ederim sağolun.Dua ediyorum zaten hep insanın aklı karışıyo işte bazen en ufak bişey moral bozukluğu yapabiliyo..

Canım seni çok iyi anlıyorum..ben de kaybettim 2007 yılında düşük yaptım..dedigin gibi evladın büyügü küçügü olmuyor..hamile oldugunu ögrendiginden itibaren hayallere başlıyor insan..sonrası hayal kırıklıgı olunca tabi toparlamak biraz güç oluyor..ama gelip geçiyor inan bana.çok fazla düşünürsen bilinç altı rüyalar görmen olası cnm malesef:31:inş rabbim en kısa sürede hayırlı saglıklı bir evlatla müjdeler...herşeyde bir hayır vardır cnm üzme kendini.:38:

Doğru söylüyrsunuz gece gece bi moral bozukluğu oldu işte :( aminn allahım isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin

İnsanın netice de üzülmekte sevinmekte bizlere işte.Dediğim gibi ama bundan sonra güçlü olma zamanı senin için.İnşallah rabbim her isteyene nasip etsin hayırlı evlat.

:14: :14: :14: :14: :14: Sonuçda o senin evladın işte..Küçücük de olsa senin canından can gitmiş...
Ama bir de olumlu düşün çünkü hamile kalabiliyorsun demek ki..Yine hamile kalıp sağlıkla alırsın kucağına inşllh...:49:

Ben de hep rüyalarımda kendimi hamile yada bebeğim olmuş görüyorum..Daha onu öpüp koklamadan uyanıyorum..:2:
Çok acı biliyormusun...
Bir kez olsun bebeğimin kokusunu duymak isterdim ben de...Ama hiç hamile bile kalamadım....
Yıllardan beri bebeğime hasret duyuyorum....( Rabbim kimseye yaşatmasın.:31: )

3 ay once bebegımı kaybettım.9 haftalık olması gerekıyordu kontrole gıttıgımde ama 7 haftalıkken kalbı durmus melegımın.bende bebegımı masal dıye sevıyordum.benım masalımdı ama cok erken bıttı

allah yardımcın olsun..
çok zordur eminim...
inşallah en kısa zamanda kavuşursun evladına..

allah sabırversın malasef bu acı yaşanarak öğrenılen bı acı allah kımseye yaşatmasın arkadaşalrın dediği gibi yıllarca tedavı görüpte elleri boş olanlar var siz allah nasip ederse yıne planladığınız bır zamanda anne olursunuz inşallah .bu ruyaların sebebı sürekli bebeğinizi düşündüğünüz için zaman her şeyin ilacı acınız geçesede hafıflıycek

Dışardan bakan birine belki tuhaf gelir ama bende bebeğimi kaybettiğim zamanlarda rüyamda bi erkek bebek görmüştüm adını mutlaka deniz koy dediklerini hatırlıyorum. Keşke bi bebeğim olsa da ismini DENİZ koysam :S

Back