- 31 Temmuz 2010
- 1.091
- 88
- 363
- Konu Sahibi foreveryours
Geçen gün rüyamda gördüm bi kızım olmuş adınıda 'okyanus' koyuyorum..Sapsarı saçları masmavi gözleri var...Arkasından koşturuyorum parkta.Dünde rüyama girdi..Yeni doğmuş bana veriyolar acıktı emzir diye.Emziriyorum ama hissediyorum onun kokusunu.Sabah kalktığımda yüzümdeki mutluluk gitmişti..8 haftalık bebeğimi aldırmak zorunda kalkdım.Önce boş gebelik dediler..Sonra kalbi atmıyo dediler.7 aylık evliyim belki diyebilirisniz erken daha seneceler bekleyen var diye.Ama olmuyo işte evlat sonuçta..Rüyalarımda görüyorum kalktığımda okadar boşlukta oluyorumki..Şimdi 4 5 ayım geçmişti hamilelikte cinsiyetinide öğrenmiştim diyorum.Biraz önce yatakttan kalktım.Düğüm düğüm oldum.Böyle bi dağa çıkıp bağıra çağıra ağlamak istiyorum...Kücücükde olsa hissediyosun işte hayaller kuruyosun onunla ilgili.Herkes çabuk atlattığımı zannediyo...Ama öyle olmuyo işte.Bi kaçgündür rüyalarımda gördükçe boğuluyorum..Allah büyük küçük hiç farketmez hiç kimseye evlat acısı yaşatmasın
Kelimeler anlamını yitiriyo işte.Hevesleniyosun,sağlıklı olsun ama kız mı erkekmi diye düşünüyosun,bebek giysilerine bakıyosun....Allahım yaşatma kimseye böyle acıları...İnsanların birbirlerine ettiği dualar kabul olurmuşş.Allahım herkese sağlıklı bir evlat versin..Benim gibi bu durumu yaşayanada bir daha hiç yaşatmasın
((((
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
![KK5 :5: :5:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk5.gif)
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)