Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şu sıralar anneniz yeni bir işe başlayacaksa başlamasınAnnem rüyamda saçlarımın döküldüğünü görmüş. Hepsi elime gelmiş, dökülüyor hep böyle demişim. Normalde de dökülür. Ne anlama gelir sizce?
Başlayacağınız bi işte önünüze engeller çıkabilir bol dua edin ve yolunuzdan dönmeyin :)Selam kizlar Bende ruyamda sacimda kepek olmustu cikariyodum acaba ne dmek![]()
Bende hep saçımı kestirdiğimi görüyorumŞu sıralar anneniz yeni bir işe başlayacaksa başlamasın
Giriştiğiniz bi iş var mı yada düşündüğünüz bi yolBende hep saçımı kestirdiğimi görüyorum
İstediğim bir şey var diyelimGiriştiğiniz bi iş var mı yada düşündüğünüz bi yol
Yani en doğrusunu Allah bilir ama bi işse yada bi yola girecekseniz girmemeniz gerekiyo demekİstediğim bir şey var diyelim
Yani en doğrusunu Allah bilir ama bi işse yada bi yola girecekseniz girmemeniz gerekiyo demek
Evet öyle bi yeteneğim varRüya yorumu yapıyor musunuz.
Tabi ki rüyalar her zaman hayırdır bizim için çünkü kimi zaman müjde kimi zaman uyarı içerir. Beladan önce gelecek uyarıda bizim için hayırdırFazla takılmayın ama hayra yormayı da ihmal etmeyin . Hayırlara gelsin inş
Tabi tesekkur edermmBaşlayacağınız bi işte önünüze engeller çıkabilir bol dua edin ve yolunuzdan dönmeyin :)
Tabi ki rüyalar her zaman hayırdır bizim için çünkü kimi zaman müjde kimi zaman uyarı içerir. Beladan önce gelecek uyarıda bizim için hayırdır
Dün gece gördüğüm rüyayı yazsam yorumlar mısınız.
Kızlar aslında şöyle söyliyeyim rüya yorumu yapabiliyorum 1 2 senede astroloji anlamda eğitim aldım bi kaç arkadaşımın tavsiyesiyle instagramda bi blog açmaya karar verdim bana ordan destek olur musunuz
.Tabi tesekkur edermm🕊