Rüya Yorumları Rüyamda saçlarımın dökülmesi

amelie08

Previously amelie08
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2011
791
961
103
Annem rüyamda saçlarımın döküldüğünü görmüş. Hepsi elime gelmiş, dökülüyor hep böyle demişim. Normalde de dökülür. Ne anlama gelir sizce?
 
Selam kizlar Bende ruyamda sacimda kepek olmustu cikariyodum acaba ne dmek🤔
 
Fazla takılmayın ama hayra yormayı da ihmal etmeyin . Hayırlara gelsin inş
 
Dün gece gördüğüm rüyayı yazsam yorumlar mısınız.
Kızlar aslında şöyle söyliyeyim rüya yorumu yapabiliyorum 1 2 senede astroloji anlamda eğitim aldım bi kaç arkadaşımın tavsiyesiyle instagramda bi blog açmaya karar verdim bana ordan destek olur musunuz
 
T trnkzbr Takip ettim seni.
Rüyamın yorumunu burda yapar mısın.
Kuzenimin yakında 1 yaşına girecek bebeği var. Rüyamda beze sarılmış vaziyette bir kolumda bu bebek diğer elimle evi süpürüyorum. Süpürme işlemi bitince kuzenim beliriyor. Bebeğin sesi çıkmıyor diyorum. Bir bakıyoruz bez yüzünü kapatmış nefessiz kalmış. Kuzenim biraz uzaklaşıp yere oturuyor bebeğe bir şey oldu diye kötü oluyor. Ben, bebeği nasıl yaptım bilmiyorum, hayata döndürüyorum. Bak yaşıyor diyorum.
 
Back
X