Rüya Yorumları Rüyamda oglum olmustu :)

Luna23

Guru
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2008
1.584
2
kizlar ben hamile diilim ama dün gece rüyamda 4-5 aylik bi oglum vardi

bebekle ilgili rüya yorumu: Bebek haberdir. Güzel bir bebek iyi haberdir. Çirkin, cılız, sıska bir bebek tatsız haber veya dedikodudur. Üstü başı kirli bir bebek kısa süre sonra para geleceğini bildirir. Ağlayan bir bebek sevilen kimsenin tatlı sözleridir

benim gördügüm bebek cok tatliydi ne zayif ne cok kilolu cok tatli bi bebekti ve ben sürekli onunla ilgileniyodum..

annem piknige gitcez diyodu bende ogluma biseler hazirliyodum sürekli onunla oynuyodum annem annem diye seviyodum :)

hani anneler cocuguna kiyamaz bakinca ici gider ya aynen öyle hissettim cok gercekciydi tuhaf oldum :)

isminede selim sarac diyodum

bu rüya sirf bebek üstüne mi yorumlanir yoksa isimlede bi ilgisi varmi sizce?

yani hamile olanlara deniliyo ya rüyada duydugun ismi koymak iyi olur diye ama ben hamile falan diilim evli bile diilim benim icin gecerli diil o zaman dimi?

selim ismi güzel hosuma gitti ama sarac ismini ilk defa rüyamda duydum internetten baktim böyle bi isim varmi diye varmis sırnaşık şey

Son düzenleme:
kizlar kimse cevap yazmamis :KK43:

hamile olmadigim halde rüyamda oglum oldugunu görmek ne demek?

Canim bende güzel ve temiz bebek görmek, iyiye yorumlanirmis.
Ama o isim konusunda bir bilgim yok.
Etrafinda Selim yada Sarac isminde birileri var mi?
Belki o kisilerle ilgili olabilir...

ya valla bilmiyorum neden o isim aklima geldiyse :S

selim ismi biraz tuhaf anneme söyledigimde o da tuhaf tuhaf güldü cünkü selim beni isteyen halamin oglunun ismi ama annemler ben istemiyorum diye vermediler oda yaklasik 1 sene önce evlendi ve karisida suan 6-7 aylik hamile

sarac ismini ömrü hayatimda duymadim nerden geldi aklima diyodum hatta sabah kalkar kalkmaz internetten arastirdim var mi böyle bi isim diye varmis

sonra cok sevdigim bi kitabi arkadasima ödünc verirken yazarin ismi dikkatimi cekti Adem SARAC herhalde ordan aklimda kalmis diye düsündüm :)

ama bebek görmek güzel biseymis hele rüyandaki bebek güzelse :)

Canim belkide halanin oglunun bebegi dünyaya gelince adini Sarac koyarlar. O yüzden görmüs olabilirsin sırnaşık şey

ay bunu annemde söyledi :KK70:

ama ne alaka ya sarac falan :KK70:

hani ailede de öyle bi isim yok ki

bakalim valla neye cikacaksa :)

normalde ben rüyamda hep birilerini hamile görürdüm ve sorardim iste ayse abla fatma abla hamile mi diye ve genelde aaa evet nerden duydunuz daha kimseye söylemedik denilirdi veya yok hamil diil deyip 1-2 hafta sonra hamile oldugunu ögrenirlerdi

yani hamile gördügüm kisiler kesinlikle cikiyo tam 4 kere cikti bu rüyam ama bebek görmemistim hic :)

X