Rüya Yorumları Rüyamda kızımı kaybediyordum çok korktum:( yorumlarmısınız lütfen ne demek?

Sibelus

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2008
407
0
43
merhaba arkadaşlar,

1 ay içinde 2 kere rüyamda kızımı kaybettiğimi gördüm. son rüyamı dün gece gördüm. hatıladığım kadarıyla anlatmaya çalışayım.

kızım annemlerde ve onlarda güya düzceye gitmiş ve orda kızım kayboluyo sonra bana haber veriyolar. ben gidiyorum, arıyorum falan karmakarışık bi rüya.. buldukmu hatırlmıyorum sanrırm buluyoruz.

ama çok korktum kızım 2 yaşında ve ikidir kaybolduğunu görüorum. çok gergin uyandım. Allahım hayırlara vesile etsin inşallah.

merhaba arkadaşlar,

1 ay içinde 2 kere rüyamda kızımı kaybettiğimi gördüm. son rüyamı dün gece gördüm. hatıladığım kadarıyla anlatmaya çalışayım.

kızım annemlerde ve onlarda güya düzceye gitmiş ve orda kızım kayboluyo sonra bana haber veriyolar. ben gidiyorum, arıyorum falan karmakarışık bi rüya.. buldukmu hatırlmıyorum sanrırm buluyoruz.

ama çok korktum kızım 2 yaşında ve ikidir kaybolduğunu görüorum. çok gergin uyandım. Allahım hayırlara vesile etsin inşallah.

Kizinizdan cok su siralar kendi sagliginizi dusunun bence, bu tur ruyalar gordugunuze gore gece uyurken rahatsizlaniyorsunuz. Iki defa gormussunuz degil mi?.. yumurtlama donemi kadinlarda ates yapar ve regl oncesi.. bu durumda bu gunlere denk gelmisse bilinki sebebi budur.

Ayrica tum anneler bu tur ruyalar gorur, normal bi durum.

teşekkür ederim cvbın için ama o dönemlerde değilim. zaten çok rahatsız uyurum sabah dayak yemiş gibi kalkarım hep. ben yorgunluğa veriyorum. evet haklısın tüm anneler görüyomuş braz araştırınca nette gördüm.

X