Rüya Yorumları Rüyamda İlk Aşık Olduğum Kişiyi Gördüm

4 yıllık evliyim eşimi 7senedir tanıyorum..hala ilk aşkımı göryorum ruyamda,ve haaala ruyamda beni ikna etme çabasında gerzekalı:KK14:

Son düzenleme:
hiç düşünmememe rağmen rüyamda ilk aşık olduğum kişiyi görüyorum
evlenmeden önce daha sık görüyordum başka birisiyle görüşmeme rağmen
evlendim hala arada görüyorum ve bu beni çok rahatsız ediyor o kişiye karşı hiç bir şey hissetmiyorum ama neden rüyalarıma giriyor anlamıyorum
evlenmeden önce acaba evleneceğim kişi o mu diye düşünürdüm ama artık böyle bir şey de mümkün değil neye yormam lazım acaba bu rüyaları

o kisiyle hala icinizde kapatamadiginiz bir hesap var mi?

o zamanlar cok düsündünüz kafa yordunuz ya da hirs yaptiginiz ama sonra bilic altiniza attiginiz birsey sözkonusu olabilir mi??

hayır olsun illaki rüyalarının bır baglantısı vardır ilk aşkınla yada bılınç altında kalan izler sen düşünmesen bıle insan beynı bır fabrıka olarak düşün normal yanı :)

bende hep görüyordum.kılar bilir hep buralara yazardım ne iş hesabı diye:)

belki sizi düşündüğü içindir falan.bir kişiyi sürekli rüyada görmek bir bag olduguna işaret falan demişlerdi.

ay hatta ben bugünde gördüm hamileyim daha çok yeni sabah yolda yürürken çüş be ne işi vardı rüyamda dedim kendi kendime:p

bende hep görüyordum.kılar bilir hep buralara yazardım ne iş hesabı diye:)

belki sizi düşündüğü içindir falan.bir kişiyi sürekli rüyada görmek bir bag olduguna işaret falan demişlerdi.

ay hatta ben bugünde gördüm hamileyim daha çok yeni sabah yolda yürürken çüş be ne işi vardı rüyamda dedim kendi kendime:p

Beni düşündüğünü hiç sanmıyorum zaten yeni nişanlandı hemde yakın arkadaşlarımdan biriyle

evli değilim ama ayrıldığımız günden beri benim de rüyalarımdan çıkmıyo ilk aşkım:KK43:
kendim istemiştim üstelik ayrılmayı...Asrın aşkı falan da değildi,üç aylık bişi...
biraz da yengeç burcu olmamın etkisiyle hep geçmişte yaşadığımı düşünüyodum ama sizin de öyle olduğunu okuyunca epey bi rahatladım...

Konu içeriği nedeniyle "Rüya Yorumları" başlığına taşınmıştır.Lütfen konuları ilgili başlıklara açmaya özen gösteriniz.

:KK14:acebaa diyorumm..onlarda bizi görüyolarmıdır ruyalarında:44:benim onu boğduğumu görmesini tercih ederim:KK19::KK53::KK53:

aynen katılıyorum ya bende öyle diyorum..evet öyle görsünler bizi:KK60:

evli değilim ama ayrıldığımız günden beri benim de rüyalarımdan çıkmıyo ilk aşkım:KK43:
kendim istemiştim üstelik ayrılmayı...Asrın aşkı falan da değildi,üç aylık bişi...
biraz da yengeç burcu olmamın etkisiyle hep geçmişte yaşadığımı düşünüyodum ama sizin de öyle olduğunu okuyunca epey bi rahatladım...

bende yengeç burcuyum.gecmişte yaşıyoruz düşünüyoruz aklımıza geliyor sonra bilinçaltı olabilir canım:KK60:

X