rüyamda görsem inanmazdım :))

:) Belki isim aklına yatmıştır sahiden. Çok büyük bir anlam yüklemezdim yerinizde olsam.

Buarada yakın bir akrabam ilk eşinden olan kızına o zamanki sevgilisinin -şimdiki eşinin- ismini koymuştu yıllar önce. Aslında düşününce romantik birşey ama hala ailemizdeki en büyük skandallardan biridir, arada konuşulur filan, iki adaş aynı ortamlarda denk gelmek zorunda kaldıklarında birine büyük x öbürüne küçük x diye seslenilir. :1: Şuan bunu neden anlattım bilmiyorum ama çağrışım yaptı sanırım isim konusundan.

Ayyy bu yazi bana 2 sene evvel öğrencimin yeni doğan kız kardesine babasının benim adımı koymasını hatırlattı::))))Bebegi gormeye gittigimde kucak dolusu hem ablaya hem de yeni dogan bebek ADASIMA:))hediyeler goturmustum.Insan takdir edildigini dusunuyor.Mutlu oluyor.Ziyaretim sirasinda ogrencim safca babam baska isim dusunmus ama nufus memuru bu ismi yazamayiz demis bunun uzerine adamin aklina benim adim gelmis ve benim adimi koymuslar yani anlayacaginiz o kadar da tahmin ettigim gibi olmamis gelismeler olsun ben minik adasimi sevmeye devam edecegim ama bu gercegi de unutmayacagim Ama inanin dindar cevrede Vildan ismi cok yaygin...Su an en samimi arkadasimin adi Vildan Kulaga hos geliyor

Son düzenleme:
Back