Bilmiyorum benim eski sevgilim yok
Eşim ilk sevgilimdi
Ama bi tane arıza vardı peşimde, ortaokulda aynı sınıftaydık ve maalesef aynı semtteydik
Eve kadar takip ediyorlardı beni ( saz ekibiyle)
Lisede farklı okullardaydık ama yine bizim sokakta dolanıyordu
Ortak arkadaşlarla haber yolluyordu
Benim hala cevabım kat'iydi
Belki bi on yıl böyle geçti
Askerden gelince yine de beni istemeye geleceklerini söylemiş
Kapıdan almam ki dedim
Sonra ben eşimi tanıdım, sevdim, sözlendim
Kader ayırdı bizi vs. arabeske bağlamış
Kızı olursa adımı koyar mı bilmemama 18 olunca evlenmek istedi
Ben evlendim kendisi hala bekar
yani hiç değiştirmeye çabalamadın? sen hiç sevmemişsin bee egem.mesela ben her haliyle sevenlerdenim
beni çok sıkmıştı.üzerime çok düşüyordu.sürekli evimin çevresinde dolanıyordu.ben yapma ailem görürse kötü olur dedikçe dinlemedi.en son bir arkadaşımın kardeşinin önüne çıkmış mektup vermek için,bu son oldu.çok çok kızmıştım,arkadaşıma beni mahçup etmişti
o yaşlarda o kadar kaptırmak akıl karı değil.
Zaten akıllı biri değildi
Sınıfta kaldı okulu da bıraktı, ama peşimi bırakamadı bi
Serseri akrabaları arkadaşları vardı
Ben yoldan geçerken bile uzaktan da olsa Kadeeer diye bağırıyolardı
Tehdit ettim bunları , sizi kuzenlerime abilerime söylerim bi daha bu semte adım atamazsınız dedim
Ara ara rahatladım , arada yine başlıyolardı
Bu yüzden maalesef o serserileri bilmeyen yoktu
Ne olur ne olmaz diye eşime de anlatmıştım zaten
Oradan taşındığım ve onun da işyeri o semtten taşındığı için anneme gitsem bile denk gelmiyoruz çok şükür
Onlar da 18-20 de evlendirilir çocuklar, o da benle evlenmek istiyordu 18 e gelince
Şimdi 27 oldu hala bekar
kaderin cilvesi işte
ayyy sen hakikaten sevmemişsin
Diğer kaderindir herhalde , bende cilve ne gezer
İlgincmiş.. Adam demek en azsindan bir sözünü tutmuşsöyleyen kişi öyle demedi :)
sevmemişim demek ki.hatta tipim bile değilmiş.tam tersi birisiyle evlendim
öyle diyenden korkmalı derler
İlgincmiş.. Adam demek en azsindan bir sözünü tutmuş
bu arada sana ceva veremiyorum, çünkü mesaj kutun dolu canım:))
yani hiç değiştirmeye çabalamadın? sen hiç sevmemişsin bee egem.mesela ben her haliyle sevenlerdenim
yılar önce üniversiteli bir çıtır kız "telefonda çocuk sırnaşıklığı ile i. Ilerde bir kızımız olursa adını v. Koyalım olur mu?" der çok fazla bir umudu olmadan, söylemek için içinden geçeni.karşıdan ciddiyetsiz bir olur gelir arkasından gülme.
Neyse kızın kardeşleri evlenir ve her seferinde v. Ismi gündeme gelir ancak kimseye konulmaz.
Yıllar geçer kız evlenir çok tatlı bir kızı olur.adını v. Koymayı hiç düşünmez.çünkü ne i. Den ne de v. Den bir eser kalmamıştır.
Neyse i. Kızdan 8,5 yıl sonra evlenir.1 yıl geçmeden bir kızı olur.yıllar önce telefonda söylenen v. Ismini kızına koyar.
Ne diyeyim güle güle büyüsün vildan
Ah Sebatiye sen bana taktın
Korkma ısırmam
ay alemsin sen ya:))))) bnm arkdasımın eski sevgilisininde kızı olmuş arkdasımında kızı var ikiisinin ismide aynı:) unutmamışlar:)
Hala seviyor musunuzUnutamamış gibisiniz zor olsa gerek Eleştirmiyorum yanlış anlaşılmasın
evet unutamamıyorum bir zamanlar ne kadar salak olduğumu unutamıyorum
Ama o ismi koyması hoşunuza gitmiş olmalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?