rüyamda görsem inanmazdım :))

en kolay sen anladın.neden acaba?

Bir de beni beğenmiyordun
Bak seni en iyi ben anlıyorum şu kocaman kk da üstüne bir de beleşten tercümanlık yapıyorum

Neden mi ?
Türk filmlerinde hep böyle replikler görmüştüm
Bir bi kızımız olursa gözleri sana benzesin Neriman, adını da ..... koyalım diyorlar ama aynı sizinki gibi sonu ayrılık oluyo
Yıllar sonra karşılaşıyolar küçük bir kıza ... kızım gel bak Neriman teyzenle tanıştıriciyim seni diyo adam
Neriman teyze kim baba :26: diye soruyo yumurcak
Neriman teyze şaşırıyo, bu ismi biz kızımıza koyacağız demiştik demek unutmamış diye duygulanıyo:2:

Seni bi an Neriman sandım ey gidi

benim çocukluk sevgilim de benim adımı koymuş kızına,gerçi söylemişti koyacağını ve ben kızmıştım,evleneceğin kişiye haksızlık olmayacak mı diye

yok ben seni begeniyor, dobrasın özellikle bu tarafını begeniyorum.

neriman konusuna gelirsek o kadar duygusal yaklaşmıyorum konuya sadece beni eğlendirdi.sadece aklımda vicdansız, şımarık ve ne istediğini bilmeyen toy bir delikanlı kalmış.

benim çocukluk sevgilim de benim adımı koymuş kızına,gerçi söylemişti koyacağını ve ben kızmıştım,evleneceğin kişiye haksızlık olmayacak mı diye

yavv dünya alem biliyordu benim adımı. koyduğunu düşünemiyorum

gazetelere haber olurduk

Son düzenleme:
evlendiği kişi de beni biliyordu ama gene de koymuş

evlendiği kişi de beni biliyordu ama gene de koymuş

haha kurtlar vadisinde vardı ya,
ultrasona girecekler,kadın:
"erkek olursa (öldürdüğün) babamın adını vericem" diyodu Polata.
"peki kız olursa?"
"onu da sen koy"
böyle bi muhabbetten sonra kızına unutamadığı sevgilisinin adını vermişti.Kadın ultrasonda kız çıktığına sevinse mi dövünse mi bilememişti :))))
onun gibi bi iddialaşma olmuştur belkim,yoksa bile bile..
hangi kadın kabullenebilir?

Son düzenleme:
evlenen kız o kişiyi çok sevmiş ve ben ayrılınca çok sevinmişti.hatta beni arayıp konuşmuştu duygularım hakkında

her halde durumu bilerek evlendiği için ses çıkaramadı,ama onun adına üzülmüştüm.her kızına seslenişte ne düşündü acaba

"bak kızım benimle evlenmek istiyorsun ama benim gönlüm egemde.ona göre onu unutmamı bekleme.hatta bir kızım olursa adını egem koyacagım.bunu kimse engelleyemez.ona göre" şeklinde bir konuşma bile yapmıştır.bu erkekler ne vicdansız yavv

Erkek vicdansız veya değil, o onun problemi

Bence böyle bir konuşma varsa bile hiç bir kadın kabul etmemeli

Erkek vicdansız veya değil, o onun problemi

Bence böyle bir konuşma varsa bile hiç bir kadın kabul etmemeli

bence evlenmeyi kabul etmemeli.ne kadar severse sevsin böyle bir konuşma kabul edilemez.

bilmiyorum nasıl konuştu.biz aslında o şahısla hiç yakın olmadık.karşadan karşıya gördük birbirimizi ve bir kaç mektup.o zamanlar iletişim zordu.bir kerede ayrılınca evi aramıştı,allahtan evde kimse yoktu.o zaman demişti kızıma adını koyacağım diye.

:) ilkokul 3. sınıfta felan mıydınız?

Son düzenleme:
bence evlenmeyi kabul etmemeli.ne kadar severse sevsin böyle bir konuşma kabul edilemez.

Bunu dediğim adam yani kesinlikle bırak evlenmeyi, selam bile vermemeli
Gönlü başkasındaysa unutsun sonra gelsin geliyosa

Sanki dünyadaki tek erkek o
Ki böyle biriyle olmaktansa tek yaşamak daha iyi bence

Bunu dediğim adam yani kesinlikle bırak evlenmeyi, selam bile vermemeli
Gönlü başkasındaysa unutsun sonra gelsin geliyosa

Sanki dünyadaki tek erkek o
Ki böyle biriyle olmaktansa tek yaşamak daha iyi bence

aynen.ne kadar acı verirse versin, gururum el vermez böyle bir şeye.

ben lise 1 ,o lise son sınıftaydı.1 sene sonra ben bazı hareketlerinden hoşlanmadım,ayrıldım

yani hiç değiştirmeye çabalamadın? sen hiç sevmemişsin bee egem.mesela ben her haliyle sevenlerdenim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…