sevgili deme yavv şuna.bir anlamı oldugunu düşünür insanlar
garip bir şeydi. ama çok sevmiştim bee ve o adam bunu çok iyi biliyordu
Yar, yaren, sevdiğin her neyse artık
Ama iyi özetledim kabul et
en kolay sen anladın.neden acaba?
Bir de beni beğenmiyordun
Bak seni en iyi ben anlıyorum şu kocaman kk daüstüne bir de beleşten tercümanlık yapıyorum
Neden mi ?
Türk filmlerinde hep böyle replikler görmüştüm
Bir bi kızımız olursa gözleri sana benzesin Neriman, adını da ..... koyalım diyorlar ama aynı sizinki gibi sonu ayrılık oluyo
Yıllar sonra karşılaşıyolar küçük bir kıza ... kızım gel bak Neriman teyzenle tanıştıriciyim senidiyo adam
Neriman teyze kim baba :26: diye soruyo yumurcak
Neriman teyze şaşırıyo, bu ismi biz kızımıza koyacağız demiştik demek unutmamış diye duygulanıyo:2:
Seni bi an Neriman sandım ey gidi
benim çocukluk sevgilim de benim adımı koymuş kızına,gerçi söylemişti koyacağını ve ben kızmıştım,evleneceğin kişiye haksızlık olmayacak mı diye
evlendiği kişi de beni biliyordu ama gene de koymuş
evlenen kız o kişiyi çok sevmiş ve ben ayrılınca çok sevinmişti.hatta beni arayıp konuşmuştu duygularım hakkında
her halde durumu bilerek evlendiği için ses çıkaramadı,ama onun adına üzülmüştüm.her kızına seslenişte ne düşündü acaba
"bak kızım benimle evlenmek istiyorsun ama benim gönlüm egemde.ona göre onu unutmamı bekleme.hatta bir kızım olursa adını egem koyacagım.bunu kimse engelleyemez.ona göre" şeklinde bir konuşma bile yapmıştır.bu erkekler ne vicdansız yavv
Erkek vicdansız veya değil, o onun problemi
Bence böyle bir konuşma varsa bile hiç bir kadın kabul etmemeli
"bak kızım benimle evlenmek istiyorsun ama benim gönlüm egemde.ona göre onu unutmamı bekleme.hatta bir kızım olursa adını egem koyacagım.bunu kimse engelleyemez.ona göre" şeklinde bir konuşma bile yapmıştır.bu erkekler ne vicdansız yavv
bilmiyorum nasıl konuştu.biz aslında o şahısla hiç yakın olmadık.karşadan karşıya gördük birbirimizi ve bir kaç mektup.o zamanlar iletişim zordu.bir kerede ayrılınca evi aramıştı,allahtan evde kimse yoktu.o zaman demişti kızıma adını koyacağım diye.
bence evlenmeyi kabul etmemeli.ne kadar severse sevsin böyle bir konuşma kabul edilemez.
Bunu dediğim adam yanikesinlikle bırak evlenmeyi, selam bile vermemeli
Gönlü başkasındaysa unutsun sonra gelsin geliyosa
Sanki dünyadaki tek erkek o
Ki böyle biriyle olmaktansa tek yaşamak daha iyi bence
:) ilkokul 3. sınıfta felan mıydınız?
ben lise 1 ,o lise son sınıftaydı.1 sene sonra ben bazı hareketlerinden hoşlanmadım,ayrıldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?