Rüya Yorumları Rüyamda çocuk suretinde şeytanı gördüm

timesinfinity

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2019
3.437
19.030
Rüyamda bir odadayım ve küçük bir erkek çocuğu var..Erkek çocuğu insan suretinde şeytanın ta kendisiymiş..Bunu bir şekilde anlıyorum ve ondan kurtulmak için saldırıyorum.Çocuğu dövüyorum, dövüyorum,bir yerlerini kırıp pencereden atıyorum en son..Ama çocuk daha düşmeye başladığı an şeytanın farklı bir surette geri geleceğini biliyorum.Çünkü önceden de aynısı olmuş,bunu biliyordum.

Uyandığım anda benzer bir rüyayı önceden gördüm gibi geldi,ya da rüyamda aynısının daha önceden gerçekleştiğini görmemi gerçekle karıştırdım.Bilmiyorum.

Rüya yorumundan anlayan var mı? Teşekkürler.

Eyer bir evde huzur varsa o evin huzuru bozulacak mış yani evde tartışma vs olacak eş arası onu gösteriyor yani vuracak boşanacak demek degil sadece biraz tirp atacaklar birbirlerine ☺
Asiyem reis sen tabir yapabiliyorsan bende bugün saçma sapan bi rüya gördüm anlatıcam sana şaka falan değil ha gayet ciddiyim reis

Eyer bilirsem söylerim cnm ☺
Reis benim küçük gorumce ile büyük gorumcemin kızı yaşıt sayılır bunlar sıkı fikiydi ama aralarına bi soğukluk girmiş dün fark ettim neyse gece oldu uyudum..
Rüya da büyük bi ev partisi sonrası evi topluyorum büyük gorumcemin kızı saçını makina ile sıfıra vuruyor
Ne yaptın ya sen saçına çok güzellerdi falan dedim sıkıldım artık.boyle kalsın dedi
Onun olduğu odadan çıkıp başka bi odaya temizlik için girdim
Oda da küçük gorumcem (o da gerçek hayatta saçına çok değer verir)
Baktım makasla aniden saçını kısacık kesti (4 parmak boyunca kaldı saci)
Kızım delimisin ne yapıyon ya dedim.
Böyle daha güzelim dedi sustu rüyada şok geçirdim triplere girdim ..
Sonra uyandım

Sahabeden Ebû Saîd el-Hudrî (r.a.) diyor ki; Peygamber (s.a.s.)'i şöyle buyururken işittim:
"Sizden biriniz hoşuna gidecek sevdiği bir rüya görünce; -bilsin ki güzel rüya yüce Allah'tandır- bu durumda, 'Elhamdülillah (her türlü övgü Allah'a mahsustur) diyerek Allaha hamdetsin ve rüyasını sevdiği (salih) insanlara anlatsın. Hoşlanmadığı bir rüya görünce de -bilsin ki o şeytandandır- sol tarafına üç defa üflesin, kötü rüyanın ve Şeytanın şerrinden;
E'ûzü billahi mine'ş-şeytâni'r-racîm
"Kovulmuş şeytandan Allah'a sığınırım, diyerek Allah'a sığınsın ve onu hiç kimseye anlatmasın. O zaman o rüya kendisine zarar vermez. (Buhârî, Ta'bîr, 3, 46; Müslim, Rü'yâ, 3; Tirmizî, De'avât, 52; İbni Mâce, Rü'yâ, 3)
Selametle 🌸

Reis benim küçük gorumce ile büyük gorumcemin kızı yaşıt sayılır bunlar sıkı fikiydi ama aralarına bi soğukluk girmiş dün fark ettim neyse gece oldu uyudum..
Rüya da büyük bi ev partisi sonrası evi topluyorum büyük gorumcemin kızı saçını makina ile sıfıra vuruyor
Ne yaptın ya sen saçına çok güzellerdi falan dedim sıkıldım artık.boyle kalsın dedi
Sonra uyandım
Annem geçen perşembe ufak bir ameliyat oldu. Çok şükür iyi de geçti. Geçen hafta baya gergindim ben. Onun yansıması olabilir mi die düşünmedim değil.

Umarım geçen haftanın yansımasıdır gelecek yeni şeylerin değil.
Degil cnm inşallah da olmaz

Sahabeden Ebû Saîd el-Hudrî (r.a.) diyor ki; Peygamber (s.a.s.)'i şöyle buyururken işittim:
"Sizden biriniz hoşuna gidecek sevdiği bir rüya görünce; -bilsin ki güzel rüya yüce Allah'tandır- bu durumda, 'Elhamdülillah (her türlü övgü Allah'a mahsustur) diyerek Allaha hamdetsin ve rüyasını sevdiği (salih) insanlara anlatsın. Hoşlanmadığı bir rüya görünce de -bilsin ki o şeytandandır- sol tarafına üç defa üflesin, kötü rüyanın ve Şeytanın şerrinden;
E'ûzü billahi mine'ş-şeytâni'r-racîm
"Kovulmuş şeytandan Allah'a sığınırım, diyerek Allah'a sığınsın ve onu hiç kimseye anlatmasın. O zaman o rüya kendisine zarar vermez. (Buhârî, Ta'bîr, 3, 46; Müslim, Rü'yâ, 3; Tirmizî, De'avât, 52; İbni Mâce, Rü'yâ, 3)
Selametle 🌸
Bunu okumuştum ama unutmuşum. Çok teşekkürler, umarım burda anlatmış olmam sorun yaratmaz. Allah şeytanın şerrinden korusun.

Sonra uyandım
Küçük görümce bugun lerde biraz sıktı yaşıyor cnm ondan dolayı güzel deyip susmuş. Yani diyorlar ya dışım güzel ama içim yanıyor diye oda öyle. Büyük görümce de baya bir şanslı her konuda maşallah ☺️

X