Arkadaşlar 2 gecedir rüyamda yolda bir bebek buluyorum,bi tanesini bir kadın veriyor kucağıma ,masmavi giyimli ,mavi gözlü dünya güzeli bir erkek bebek,,,,,,ikinci gece gördüğüm bebekteee kız bebeğii:ecrin_bebek::ecrin_bebek:ayy kafayımı yiyorum ne yahuuuukafamçokkarıştıkafamçokkarıştı erkek bebek kucağımdayken ağlıyordu ve ben onu sevip okşayınca gülücükler saçtıııı..
diğer bebeğin annesini bulmaya çalışıyorum ve bana o kadar alılmışkii kapıdan çıksam ağlamaya başlıyor ve annem kızımm bu bebek sana çok alıştı ne yapıcazzz diyor ve çaresiz kalıyorummm....:çok üzgünüm::çok üzgünüm: tabi bu rüyaları ayrı gecelerde gördümm..kız bebeği bi gece erkek bebeği bir önceki geceee hayrolsunnnn
siz hiç böyle karışık rüyalar gördünüzmüüü:uhm::uhm:
diğer bebeğin annesini bulmaya çalışıyorum ve bana o kadar alılmışkii kapıdan çıksam ağlamaya başlıyor ve annem kızımm bu bebek sana çok alıştı ne yapıcazzz diyor ve çaresiz kalıyorummm....:çok üzgünüm::çok üzgünüm: tabi bu rüyaları ayrı gecelerde gördümm..kız bebeği bi gece erkek bebeği bir önceki geceee hayrolsunnnn
siz hiç böyle karışık rüyalar gördünüzmüüü:uhm::uhm: