Rüya Yorumları Rüyama bi yorum arkadaşlar..

Hepofsaytgk

Guru
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2012
410
7
Merhaba kk bayanları :) Günaydııınnnnnn
ilk önce rüyamda gördüğüm kişilerin detayını anlatıym.
Erkek arkadasımın bi iş arkadası evlenmişti sosyal paylasım sitesinde düğün ftograflarını paylasmıslardı bende bakmısdım aklımda kalmıs herhalde ne biliyim takılcak bişide olmadı yani
Rüyama gelince:Rüyamda düğüne gidiyorum işten cıkmısım yanımdada suan hatırlamadıgım ama tanımadıgımı düşündüğüm bi kız var rüyamda yakın bi arkadsız ama..suan oturdugum evin üst katına gidiyorum düğün ordaymıs.kapıyı biri acıyo içeri giriyorum elimde torba var kocaman içindede sadece küçük altın kutusu var o kadar..Düğünün 3.günüymüş gelin saçlarını evde yapmış diye görüyorum.gidiyorum damada küçük altını takıyorum erkek arkadsım ve benim adıma diye tokalıyorum gelin yüzüme bile bakmıyo cok kibirli bi kız diye düşünüyorum onu tokalamadan koşa koşa işe gidiyorum yolum cok uzun diye biliyorum.Sonra altını takmadıgımı fark ediyorum halbuki taktım.Geri geliyorum o elimdeki poşeti çöpe attıgımı hatırlıyorum küçük altında kutuda poşetin içinde.kapıyı calıyorum gelin açıyo suratında hiç makyaj olmadgını fark ediyorum hiç gülmüyo konusmuyo kapıyı acıp lavaboya gidiyo bende lavabonun ordaki çöpten poşeti alıyorum altını buluyorum ve kıza takıyorum kusura bakmyın takmayı unutmusum diyorum kız sevincten aglıyo.kızla birbirimize sarılıyoruz kızın yanında ufak 2 yaslarında sarısın bi cocuk var yürüyo cok güzel kız cocugu içerden eşi bagırıyo ( bebegin adını hatırlamıyorum)getir diye.kızda amcan seni cagırıyo diyo el sallayıp gidiyo ve uyandım.
kafama takılcak bi durum yok ama ben hiç rüyalarımı hatırlamam buysa hiç cıkmıyo aklımdan :26:
Rüya yorumlamaktan anlayan arkasdlar bi yardımcı olursa cok sevinirim.Kötü bi yorumumu var acaba..
Boşluk bırakmadan yazdım kusura bakmayın.. şimdiden teşekkürler..

Benim ruyam da ilgincti bu gece ruyamda adet olmustum ve afedersiniz kan cok fazlaydi ustum basim kan oldu bi de kanin icinde plasenta geldi aldim onu elime inceledim :) acaba hamilelik mi ne ? Sizce?

Benim ruyam da ilgincti bu gece ruyamda adet olmustum ve afedersiniz kan cok fazlaydi ustum basim kan oldu bi de kanin icinde plasenta geldi aldim onu elime inceledim :) acaba hamilelik mi ne ? Sizce?

Rüyada plasenta görmek Bazı gereksiz yükleri bırakmak gerektiğini, Bağımlılık ve diğer insanlara güvenmek gerektiğini sembolize eder.

Rüyada aybaşı olduğunu görmek, dininin fesat olduğuna işarettir.
Gerek erkek ve gerek kadın Adet olduğunu ve gusül edip elbisesini giydiğini görmesi, dünyada ve ahrette isteğine kavuşacağına işarettir.
Ebu Said El-Vaiz’e göre; bir kadın Adet olduğunu görse, eğer kısır ise çocuğu olur. Bazı yorumcular, Adet olduğunu görmek yalana delalet eder, diyorlar.

Rüyada kan görülmesi, savaş ve felaket haberi olarak yorumlanır. Hayal kırıklığına uğrayacak ve üzüntülü Günler yaşayacaksınız demektir. Arkadaşlarınıza dikkat edin demektir. Kan aldırmak dinlenmeniz gerektiğine yorumlanır.

Böyle bişiler buldum ama pek iyi şeylerde yazmıyo içinizi karartmıs gibi olmym :26:

Evet kötü degil en azından rüyamda sıkıntı cekmedm ama rüyalarımı hep unuturum bunu unutmuyorum :)) garip olan o :KK76:

kan rüyayı bozarr bildiğime göre :KK70: bende yorum yapmayı bilmiyorum yapabilen varsa bende anlatmak istiyorum yaaa

X