- 25 Ağustos 2017
- 35
- 8
- 1
- 28
Rüyamda bayramda babannemlere gidiyordum, sokakta eski sevgilimi goruyorum,( ayni sehirde bile degiliz)arabalarina ailecek binmisler ve araab dolu olduğu icin o birinin kucağında..
Sonra ben arkani dönüp yuruyorum..
Garip geliyo birinun kucagina oturmasi,
Sonra aksama doğru, bizim 3-4 tane kedimiz varmis ve onlarin eve kaçıyor, annesiyle konusuyo babannem girip, bende giriyorum, o odasindadir kesin girip konussam mi sarilsam mi diyorum ve giriyorum. Konusuyoruz, odasi karanlık sonra aciyor falan kardesini kucagima aliyorum.. kucuk kardeşi yok ayrica, benle bir kardesi var
Sonra seni aradim ama kapaliydi telefonun diyo, şaşırıyorum. Sariliyoruz seviniyorum.
Eski sevgilimden cok etkilenmistim, ve sacma bi neden yüzünden bittu iliskimiz.
Yorumlamak da istemedim ama yazmak istedim buraya
Edit: gece yatmadan önce ruhsal rehberimle bağlantı kurma meditasyonu yapmıştım.
Sonra ben arkani dönüp yuruyorum..
Garip geliyo birinun kucagina oturmasi,
Sonra aksama doğru, bizim 3-4 tane kedimiz varmis ve onlarin eve kaçıyor, annesiyle konusuyo babannem girip, bende giriyorum, o odasindadir kesin girip konussam mi sarilsam mi diyorum ve giriyorum. Konusuyoruz, odasi karanlık sonra aciyor falan kardesini kucagima aliyorum.. kucuk kardeşi yok ayrica, benle bir kardesi var
Sonra seni aradim ama kapaliydi telefonun diyo, şaşırıyorum. Sariliyoruz seviniyorum.
Eski sevgilimden cok etkilenmistim, ve sacma bi neden yüzünden bittu iliskimiz.
Yorumlamak da istemedim ama yazmak istedim buraya
Edit: gece yatmadan önce ruhsal rehberimle bağlantı kurma meditasyonu yapmıştım.
Son düzenleme: