Valla suanda bi ev hayaliyle yanip tutusuyom bide para sikintisi var maas iyi ama yetisemiyoz saga sola odemedenCok guzel bir ruya. Hayirlara vesile olsun insallah.
Cok istediginiz bir sey var mi?? Ya da bir hastaliginiz??
Bi de bugun Miraç.
Hayirlara vesile olsun..
Amin insalah ole olur bende sabah ogrendim tv de mirac kandili oldugunu ustune bide bu ruyayi gorunce cok etkilendimCok guzel bir ruya. Hayirlara vesile olsun insallah.
Cok istediginiz bir sey var mi?? Ya da bir hastaliginiz??
Bi de bugun Miraç.
Hayirlara vesile olsun..
Valla suanda bi ev hayaliyle yanip tutusuyom bide para sikintisi var maas iyi ama yetisemiyoz saga sola odemeden
Amin insalah ole olur bende sabah ogrendim tv de mirac kandili oldugunu ustune bide bu ruyayi gorunce cok etkilendim
Kızlar ben bugun ruyamda peygamber efendimizle ilgili bisey gordum sole kisaca anlatayim ben evliyim ama annemlerin evinde oturuyorum ruyamda evde annem babam bikac kiside var bana biri bi tabagin icinde yemek suyu getiriyo diyoki bu su peygamberimizin en son yedigi yemegin suyu bunu ye diyo butun sifa burda diyo bende bi guzel ekmek baniyom yiyom simdi sizden bi yorum bekliyorum
İnsalah ya bide ben sey diye biliyorum peygamberimizle ilgili hic biseye seytan karisamaz onun suretine giremezmis o yuzdende icimde cok buyuk bi huzur varInsallah sikintilarinizdan kurtulursunuz. Peygamberimizle ilgili rüyalarin tesiri buyuktur. Insallah feraha erersiniz..
bence bu rüya sizin kısmetiniz.. Sizin kısmetiniz ayağınıza kadar gelecek, yakın bir zamanda. Ya aylık geliriniz artacak.. Ya da çok istediğiniz bir yerden, çok uygun fiyata mülk sahibi olacaksınız..Valla suanda bi ev hayaliyle yanip tutusuyom bide para sikintisi var maas iyi ama yetisemiyoz saga sola odemeden
karnın acıkmış galiba uyurken :)Kızlar ben bugun ruyamda peygamber efendimizle ilgili bisey gordum sole kisaca anlatayim ben evliyim ama annemlerin evinde oturuyorum ruyamda evde annem babam bikac kiside var bana biri bi tabagin icinde yemek suyu getiriyo diyoki bu su peygamberimizin en son yedigi yemegin suyu bunu ye diyo butun sifa burda diyo bende bi guzel ekmek baniyom yiyom simdi sizden bi yorum bekliyorum
Amin canim ya insalahAy rüya dedinde ben de kendi mezarımı gördüm rüyamda. Gömülmemiştim ama daha. Bir şans daha verilmişti. Namaza başlamam lazım. Allah bu kandil gününde Hayırlara vesile etsin.
Sizinki güzel bir rüya bence. Fazla dillendirmeyin.
Ulu orta derken bu zamanda kim gercekten dini sorumluluklarini tam olarak yerine getiriyoki tam olarak kim gerseyi biliyo bence bi sakincasi yok ve bende uzun bi sure cemaatin icinde kaldim herseyi biliyorum yaptimda ama evlendikten sonra ve hayatim akisina kaptirinca vude kotu bazi olaylar yasayinca uzaklastim bu ruyayi paylasmamda sadece merak degil bi anlamda yatiyo ben allahi surekli dile getirdim sukur ettim ama tam olarak namaz ce kuran okumadim yani unuttum ama o beni unutmadi diye dusunutorum ve benim yaptigim hatayi baskalaeida yapmasin kul olarak allaha cok vefasizlik yaptim benim gibi yaptigi ibadete baslayip bitiren varsa. Devam etsin cunku ben yaptigimdan cok utaniyorumböyle önemli rüyaları ulu orta anlatmamanız, islami rüya tabirlerinden gerçekten anlayan kişilere sormanız daha hayırlı olurdu sizin için...
siz bilirsiniz... ben sadece yardımcı olmak adına fikrimi söylemiştimUlu orta derken bu zamanda kim gercekten dini sorumluluklarini tam olarak yerine getiriyoki tam olarak kim gerseyi biliyo bence bi sakincasi yok ve bende uzun bi sure cemaatin icinde kaldim herseyi biliyorum yaptimda ama evlendikten sonra ve hayatim akisina kaptirinca vude kotu bazi olaylar yasayinca uzaklastim bu ruyayi paylasmamda sadece merak degil bi anlamda yatiyo ben allahi surekli dile getirdim sukur ettim ama tam olarak namaz ce kuran okumadim yani unuttum ama o beni unutmadi diye dusunutorum ve benim yaptigim hatayi baskalaeida yapmasin kul olarak allaha cok vefasizlik yaptim benim gibi yaptigi ibadete baslayip bitiren varsa. Devam etsin cunku ben yaptigimdan cok utaniyorum
Lütfen ilgili bölümlere konu açalım.Kızlar ben bugun ruyamda peygamber efendimizle ilgili bisey gordum sole kisaca anlatayim ben evliyim ama annemlerin evinde oturuyorum ruyamda evde annem babam bikac kiside var bana biri bi tabagin icinde yemek suyu getiriyo diyoki bu su peygamberimizin en son yedigi yemegin suyu bunu ye diyo butun sifa burda diyo bende bi guzel ekmek baniyom yiyom simdi sizden bi yorum bekliyorum