Rüya Yorumları Rüyalarınız gerçekleşir mi?....

Desibel

Okeyin dörtlüsü...
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2007
3.919
12
Selamlar...a.s.bazı kişiler var ciddi anlamda hisleri çok kuvvetli...rüyaları aynen vuku bulur. ya da baktıkları fallara hisleriyle bakarlar ki çoğu aynıdır...ya da aklından bişeyler geçer pat diye olur...şaşırırsınız...kafamçokkarıştı

Kendimden örnek verirsem arada bir gördüğüm rüyalar simgesel bile değildir aynısıdır...Oğlum ÖSS ye girdiği yıl rüyamda kalabalık bir mekanda bir kağıt uzatıldı elime...Yazıyı çok net gördüm ve aynen yazıyorum' 9 Eylül Tıp Fakültesi, puanı 361' sabah kalktım hemen oğlum dedim ki gireceğin üniyi gördüm,fakat söyleyemem, yazacağım bir kağıda' dedim...sonuçlar açıklandığında harfiyen aynıydı her şey...:eek:
Burada bir arkadaşım var..biittosum niki...ne söylersem ne düşünürsem oluyor...düşünmekten bile çekiniyorum diyor...süprizzzzz

Sizlerin de bu gibi hislerinizin, rüyalarınızın ya da aklınızdan geçenlerin gerçekleştiği durumlar varsa gelin paylaşalım...Bu gibi şeyler bana esrarengiz gelmiştir hep...Bu durumların bir açıklaması var mıdır acaba? :nazar:

ben rüyalarıma önem veririm. sabah kalktıımda aklımda kalan simgelere bakarım.. genelde unuturum ama düşündüğümde evet ya çıktı derim..

bende ortaokuldayken türkçe yazılı sorularını görmüştüm hatta hiç unutmuyorum sınavda OKUMAK die bi yazı vardı onun hakkında 4 soru sormuştu öğretmen şok olmuştum soruları görünce :bbo: bi kerede rüyamda tlf calıodu dayım evdemisiniz size gelioruz diodu bende gelin diodum sabah tlf caldı uyandım baktım dayım evdemsiniz size gelioruz dedi bende dayı az önce aradın ya şimdi neden soruosun dedim oda aramadımki bu ilk arayışım demişti o zamanda şok olmuştum mesela bazen bugun deprem olacak derdim mutlaka biyerde deprem olurdu:bbo: bide erkek ark vardı onun herseyini ama herseyini bilirdim bankada calışıyordu ne giydiğini bugun kaç müşteriyle ilgilendiğini maçta kaç gol atacağını askere nereye gideceğini bana ne sürpriz yapacağını akşam ne yediğini ama herşeyini bilirdim söylerdim şaşırırdı üzerime kameramı koydun derdi ama hayatımda bitek onun herseyini hissetmiştim :gitme:

Kızlar bu durumlar bilinçaltı mı yoksa Allahın bazı insanlara verdiği bir özellik mi? nedir bilemiyorum...:nazar:

Son düzenleme:
hayirli olmasi dilegiyle ortim benim de yasadigim degisik seyler oluyor genelde fakat bazen kendimde inanamiyorum bazen bir gün icinde yasadigim seyleri sanki önceden yasanmis oldugunu hissediyorum ve simdide bu olacak diyebiliyorum eminim bugibi seyler bircok kisiyede oluyordur,bazende bir seylerin yolunda gitmeyecegini hissedebiliyorum ,genelde yanilmiyorum daha bir sürü seyler ,bir seferindede aksamdan icimde cok kötü bir his vardi o kadar sIkIlIyordumki sanki icimden canim cikacak gibiydi devamli allah hayirlara cikarsin diyerek uyudum ,sabah kalktigimda bu devam ediyordu, bir sey olacakti hissediyordum öglene dogru telefon caldi hayirdir deyip actim oglum un hastanede oldugunu söylediler ne kadar korktugumu anlatamam allahtan cok büyük bir sey olmamisti ,daha bir sürü seyler aklima geldikce paylasirim canim,hislerimle hareket ederim genelde ve hislerimde yanilmam bence bu cok önemliopuyorumnanaktan

rüyalarimin cogu gerceklesir bazilari bir zaman sonra bazilari hemen rüyalara cok inanirim,
bir zaman önce devamli babami rüyamda görüyordum babam vefat etti uzun zaman önce devamli bana birseyler söylemek istiyordu anlayamiyordum ,bir gün yine rüyamda gördüm mezari bahcemdeydi fakat vucudunun yarisi topragin icinde yarisi disarda bana elini uzatiyor,hemen anneme telefon actim babamin topragi azalmis anne dedim rüyamda bana söylemek istiyordu dedim annemde evet gidip toprak atacagiz dedi sana malum olmus dedi ,genelde rüyamda nasil görüyorsam öylede cikiyor.

Benimde rüyalarım gerçekleşir hislerim kuvvetlidir.
Gerçekleşen rüyalarım oluyor. ama her an her zaman olan birşey değil bazen işte mesela iki gün önce rüyamda eşimin arkadaşı evime geliyor ve bir tabak dolusu sarma veriyor. Bu rüyayı gördüğüm gün annem bir tabak dolusu sarmayla geldi banacokacimcoookkaydirigubbakcemile3
Bu sabah rüyamda erkek çocuğum olduğunu ve doğduktan sonra öldüğünü gördüm çalan telefonumla uyandım teldeki kişi kayınvalidemdi çok sevdiğim bir arkadaşımın (eski komuşumun) bebeğinin erkeken doğup öldüğünü söyledi çok üzüldüm halada etkisindeyimsenağlama:çok üzgünüm:

iki kişi konuşsa bile hakkımda rüyamda görüyorum ve çıkıyor çoğunlukla...şaşırıp kalıyorum sonra duyduğumda.

X