• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Rüyalarınız Çıkar mı?

Rüyalarınız Çıkar mı ?

• Ankete Katılan
    26
Valla son 9 aydır gördüğüm bebe rüyalarının hiçbiri çıkmadıkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3Roman olur o derece.Arşivimde kayıtlıkaydirigubbakcemile3

zaman zaman cikar aslinda eskiden cok cikardi.. her gordugum onemliydi benim icin o derece..
ama artik ruyalarimda ne zaman sevdigim adami gorsem o da beni goruyo genelde..
ruya acayip bisi ya..

Bazen Ben Bile Şaşırıyorum Rüyalarım Çıktıkca..
Bi Ara Tesadüf Diyordum Ama Artık Sabahları Yazıyorum Rüyamı Bikaç Gün Sonra Mutlaka Ya Aynısı Başıma Geliyor
Yada Rüya Tabirindeki Açıklaması..

Ne bileyim degisiyor, bazen cikiyor, bazende tersi oluyor. Benim bilinc altinda ne varsa genelde rüyalarima konuk oluyor diyebilirim!!!!

maalesef cikiyor..maalesef diyorum cünkü bazen oluyor ki rüya görmeyi istemiyorum..
kuzenimin trafik kazasi,babamin kalp krizi..bunlari hep bir gün öncesinden görmüstüm maalesef...
rüyamda gördügüm insanlarla alakali ertesi gün mutlaka ya bir haber alirim ya da bir olay olurmafoldumben

Benim cogu zaman hep tersi cıkar,
mesela bir kac gündür nisanlımla aramız cok kötüydü o kadar icerlemisim ki bu durumu dün gece rüyamda bi agladım bi agladım üstüm basım gözyaslarımla ıslandı senağlama
Bugün nisanlımla barıstık keyfim yerine geldi haliyle durmadan gülüyorum opuyorumnanaktan

Bazen çıkıyor rüyalarım.:çok üzgünüm:
Korkuyorum da..
Mesela geçen bir düğün vardı,eşimin akrabasının..
Bir gece evvel eşimi gördüm,eski kız arkadaşıda ordaymış falan..
Kızla tanışıyorum rüyamda vs vs..
Düğünde tedirgin oldum neyseki çıkmadı..
Sanki görsem tanıycaktım..
Yoksa varmıydı ya..
üffff

rüyalarım çoğunlukla çıkar. hatta bazen korkarım rüya görmekten. çünkü sıkıntılı bir şey görmüştüm (ayakkabı ve çiğ et) bir iki güne kalmadı çıktı. yakın çevremdeki insanlar çok zor günler geçirdi. onlarla birlikte benim de canım yandı. artık rüya görmeye korkar oldum.

Çok sık rüya görmem, ama gördüğüm zamanda bazen "dejavu" yaşamış gibi hissediyorum.
Bazen de rüyamda gördüğüm bir olay gerçekleşiyor, bu beni ürpertiyor doğrusu.

Back