Rüya Yorumları ruyalarimizi yorumlayalim mi? (bu sayfa yerimi bilmiyorum ama) ....

white_flowers

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
154
0
arkadaslar merhaba,

icinizde ruya yorumlayabilen var mi?

dun gece ruyamda koynuma kucuk bir sari civciv girmisti ama farkinda degildim, bir erkek bana dedi ki, atletinin icine bak, cekinerek bakiyorum ve koynumda bir sari civciv goruyorum, biraz urkuyorum.. sonra uyandim...

konumu nerede acacagimi bilemedim; ben de en cok ziyaret ettigim sayfa olan bu sayfada actim..

(internetteki ruya tabirlerini onermeyin onlara guvenmiyorum)

baslamadan once hayirdir insallah demeyi de unutmayin ;-)

:uhm:

rüya yorumlaöayı bilmem ama bende size dün gece gördüğüm rüyayı anlatayım
işe gitmek için otobüs duragğına gidiyorum ama otobüs yok bende bizim eve yakın bir inşaat var ordaki kumların üzerine yatıyorum uyuyorum ve yağmur yağıyor eve geliyorum eşim çocuklarıda alıp beni işe bırakacak ama yolda duruyor ben arabadan inip bir ekmek fırınının önünde bekliyorum acaba ne demek

rüya yorumlaöayı bilmem ama bende size dün gece gördüğüm rüyayı anlatayım
işe gitmek için otobüs duragğına gidiyorum ama otobüs yok bende bizim eve yakın bir inşaat var ordaki kumların üzerine yatıyorum uyuyorum ve yağmur yağıyor eve geliyorum eşim çocuklarıda alıp beni işe bırakacak ama yolda duruyor ben arabadan inip bir ekmek fırınının önünde bekliyorum acaba ne demek

oncelikle hayir olsun....
yagmur ve su cok iyidir diye bilirim ben ruya da; ekmek, kum, yagmur, hepsi kismet anlamina geliyor sanirim...
size bol kismet var bence..

arkadaslar merhaba,

icinizde ruya yorumlayabilen var mi?

dun gece ruyamda koynuma kucuk bir sari civciv girmisti ama farkinda degildim, bir erkek bana dedi ki, atletinin icine bak, cekinerek bakiyorum ve koynumda bir sari civciv goruyorum, biraz urkuyorum.. sonra uyandim...

konumu nerede acacagimi bilemedim; ben de en cok ziyaret ettigim sayfa olan bu sayfada actim..

(internetteki ruya tabirlerini onermeyin onlara guvenmiyorum)

baslamadan once hayirdir insallah demeyi de unutmayin ;-)

:uhm:

Allah hayır etsin ;
Civciv kısmet demek olabilir canım, Güzel bir kısmet ve haber gelecek sana muhtemelen
eğer hamilelik beklentin var ise gerçekleşebilir tabiki kaydirigubbakcemile5

Rüya yorumluycak arkadaşlar için şunuda söyleyeyim ;bir yerde okumuştum
Rüyalar anlatılana kadar havada asılı dururlarmış(manen) ve ilk anlattığın kişinin ehil ve iyiniyetli bir kişi olması lazımmış , çünkü nasıl yorumlanırsa o şekilde gerçekleşme ihtimali varmış
Bu nedenle yorumlarkene mümkün olduğunca iyi niyetle yorumlarsak daha güzel olur kanaatindeyim

Allah hayır etsin ;
Civciv kısmet demek olabilir canım, Güzel bir kısmet ve haber gelecek sana muhtemelen
eğer hamilelik beklentin var ise gerçekleşebilir tabiki kaydirigubbakcemile5

Rüya yorumluycak arkadaşlar için şunuda söyleyeyim ;bir yerde okumuştum
Rüyalar anlatılana kadar havada asılı dururlarmış(manen) ve ilk anlattığın kişinin ehil ve iyiniyetli bir kişi olması lazımmış , çünkü nasıl yorumlanırsa o şekilde gerçekleşme ihtimali varmış
Bu nedenle yorumlarkene mümkün olduğunca iyi niyetle yorumlarsak daha güzel olur kanaatindeyim

guzel olumlu yorumun icin tesekkur ederim... ben de duymustum, ruyayi nasil yorumlarsan oyle cikarmis; benim babam der ki hep, ruyalarinizi suya anlatin hele ki kotu ruyalari, bi kisi kotu yorarsa kotu cikar der....

hamilelik simdilik istemiyorum aslinda; umarim dedigin gibi guzel bir kismettir........

ya arkadaşlar bende rüyamda fidan dikiyordum bana da yorumlarsanız ssevinirim:))
şimdiden teşekkürler

X