• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rüyalarımın Kadını Beyonce Knowles

SummerLove

Don LasTiği
Kayıtlı Üye
1 Mart 2009
317
2
96
İstanbul
Beyoncé Giselle Knowles Carter

(d. 4 Eylül 1981)

7 Grammy Ödülü kazanmış ABD'li R&B müzik şarkıcısıdır. Solo kariyerinin yanısıra Destiny's Child grubunun üyesidir. Ünlü Rap şarkıcısı Jay-Z'nin eşidir. Sanatçı grubuyla beraber dünya çapında 50 milyonun üzerinde bir satış elde etmiştir.

Beyonce Giselle Knowles, 4 Eylül 1981'de Houston'da dünyaya geldi. 7 yaşında müziğe ilgi duymaya başladı. Katıldığı yetenek yarışmasında LaTavia Roberson ile tanıştı. Kurduğu "Girls Time" grubundaki partneri olan kuzeni Kelly Rowland'ın da katılımıyla oluşan üçlüyü, dördüncü ve son üye olan LeToya Luckett tamamladı. Dörtlü 1997'de Columbia Records ile anlaştı ve aynı yıl kendi isimleriyle piyasaya sundukları albümün ilk teklileri "No, No, No" ile müzik dünyasına girdiler.

beyonce-wavy-bar-pitti-05.jpg

beyonce-knowles-nibble-at-nello-08.jpg

beyonce-encore-las-vegas-05.jpg

beyonce-feeding-america-01.jpg

beyonce-feeding-america-03.jpg

beyonce-nephew-my-auntie-rocks-06.jpg

beyonce-shows-a-helping-hand-04.jpg

beyonce-pastis-jay-z-08.jpg

Burdaki hali çok hoş.. özellikle kotu müthiş durmuş.. gelde talkit etme şimdi bu kadını :))) bence bu tarz dar paça kotlar hafif basenli kişilerde de en az ince yapılı kişilerde olduğu kadar güzel duruyor.
SummerLove tşk lerr cnm çok hoş resimler

Tarz sahibi kadın cidden.. Ne bulsa giymiyor belliki, stilinin arkasında her zaman ...
Amma ve lakin dikkatimi çeken bir şey var; o apartman topuklularla nasıl yürüyor bu kadın ? :uhm:Hiç mi bileğini burkmuyor? Düşmüyor mu? Ben de topuklu giyerim ama bu kadar da topuklu asla...

çok seksi bir kadın gerçekten
ve d eçok güzel
tarzına bayılıyorum
ama tarzından ziyade saç rengi ve ten rengi arasındaki uyuma bayılıyorum
kendisine yakışan saç rengini biliyor ve genelde benzer tonlarda saç rengi kullanıyor
en sevdğim saç renkelri ve de ten rengi
buğday tenler herzaman daha çok hoşuma gitmiştir
melez bir güzellii var kadının

çok sıcak geliyor insana gördüğüm her foto da kendine çekiyor insanı hiç itici gelmiyor bana bayılıyorum ona diyebilirim bacakları bana biraz kalın gelse de tam bir dişi:kahve:

hastasıyım yaa 5-6 sendır sıkı takıpcisiyim bnde konu acmıştım varmış burda=(( neyse sılınsın barı burdan devam edelım.

Back