Ruyalarimda surekli esimin beni aldattigini goruyorum

perilice_ada

Sabırsız Hamiş :)
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2015
446
523
23
Evlenmeden once 5 yillik bir flortum olmustu ve 5. Yilin sonunda beni aldattigini yakaladim. O ani asla hicbir kelimeyle tarif edemem. Cok acilar cektim kahroldum resmen ama atlattim cok sukur derkeeen... 6 yil sonra evlendim fakat evliligimim 6. Ayindan sonra esimin surekli beni aldattigini goruyorum ruyamda. Ruya o kadar gercekci ki uyandigimda aglamaya devam ediyorum ve esimden uzaklasiyorum gercekmis gibi bagirip cagirip haykirmak istiyorum. Yine o kabus gibi ruyalardan birini daha gordum paylasmak istedim. Acaba eskiden yasadigim olaydan dolayimi bu tur ruyalar goruyorum yoksa esim gercekten beni aldatiyormu? Offf kafamda deli sorular. Yarim lutfeeenn

Tamamen bilinçaltı . . Öyle birşey olduğunu sanmıyorum. Çünkü bende arada görüyorum ve bazen kaç gün etkisinde kalıyorum . Ve ona sürekli kızıyorum sanki gerçekmiş gibi . . Etkisi geçince tekrar normal hayatıma devam ediyorum.

Bende goruyorum bazen oyle ruyalar..korkulacak bisey yok, sadece kabus..birde senin bilincaltina yerlesmis ister istemez etkisinde kalmissin, zor atlatmissin falan. O yuzden de boyle ruyalar goruyor olabilirsin..endiselenme derim.

Maalesef bende aynı durumdayım. Benim kocamda eskiden tanıdığı kızlar için bi face açıp ordan konuşmuş. Ama yakalandı tabii.
Üstelik evliliğimin ilk haftası gördüm ;( iğrençti yaa sadece msjlaşmış ama kendimi çok kötü hissettim. Hala rüyalarımda görüyorum ve ister istemez en ufak bişyde şüpheleniyorum.

Senin aldatılma derecen ne canım çok kötü bi durum gerçeğide rüyasıda :( :(

Ruyalar bilincaltinin yansimasidir. Eski flortunuzun yasattiklari nedeniyle boyle ruyalar goruyorsunuz bence. Uyandiniz.bir ruyaydi. Gercege tasimayin ve mutlu olun;)

Tamamen bilinçaltı . . Öyle birşey olduğunu sanmıyorum. Çünkü bende arada görüyorum ve bazen kaç gün etkisinde kalıyorum . Ve ona sürekli kızıyorum sanki gerçekmiş gibi . . Etkisi geçince tekrar normal hayatıma devam ediyorum.
Cok kotu birsey o igrenc duyguyu tekrar tekrar yasamak

Maalesef bende aynı durumdayım. Benim kocamda eskiden tanıdığı kızlar için bi face açıp ordan konuşmuş. Ama yakalandı tabii.
Üstelik evliliğimin ilk haftası gördüm ;( iğrençti yaa sadece msjlaşmış ama kendimi çok kötü hissettim. Hala rüyalarımda görüyorum ve ister istemez en ufak bişyde şüpheleniyorum.

Senin aldatılma derecen ne canım çok kötü bi durum gerçeğide rüyasıda :KK43: :KK43:
Biz sosyal medya kullanmiyoruz evlendigimizden beri. Gizli sakli birseyi yoktur isten cikar direk eve gelir hafta sonunuda birlikte geciririz. Asla yapmaz demiyorum erkek milleti bu guven olmaz.

Hamilesiniz sanirim
Hamilelikte oluyo böyle kabuslar
Ben kizima degil ama erkek bebeklere hamileyken hep esimin beni aldattigini goruyodum ruyamda:))
2 yildir evliyiz suan 2 aylik bir kizimiz var ve ben hamileykende degilkende dogum yaptiktan sonrada ayni ruyalari goruyorum.

Ruyalar bilincaltinin yansimasidir. Eski flortunuzun yasattiklari nedeniyle boyle ruyalar goruyorsunuz bence. Uyandiniz.bir ruyaydi. Gercege tasimayin ve mutlu olun:KK66:
Elimden geldigince esime yansitmamaya calisiyorum ama oyle bir seyki sanki gercekmis gibi bir duygu ve o an esimi paralamak istiyorum ama hoop dur bakalim ruya diyip geciyorum

Evlenmeden once 5 yillik bir flortum olmustu ve 5. Yilin sonunda beni aldattigini yakaladim. O ani asla hicbir kelimeyle tarif edemem. Cok acilar cektim kahroldum resmen ama atlattim cok sukur derkeeen... 6 yil sonra evlendim fakat evliligimim 6. Ayindan sonra esimin surekli beni aldattigini goruyorum ruyamda. Ruya o kadar gercekci ki uyandigimda aglamaya devam ediyorum ve esimden uzaklasiyorum gercekmis gibi bagirip cagirip haykirmak istiyorum. Yine o kabus gibi ruyalardan birini daha gordum paylasmak istedim. Acaba eskiden yasadigim olaydan dolayimi bu tur ruyalar goruyorum yoksa esim gercekten beni aldatiyormu? Offf kafamda deli sorular. Yarim lutfeeenn
Valla bacim dikkat et bende öyle gördüm 7 yılın sonunda boynuzu yedim şimdide o benim b...mu yiyo ama içimde büyük yara açtı o başka

bende aynı durumdayım ne yazıkki.eşim beni aldattı çok önceleri aradan yııllar geçti düzenli olarak rüyasını senelerdir görüyorum.hiç aksamaz :( günüm berbat geçer üşüyerek uyanırım o kabustan.bazen hıçkırarak uyanıyorum.artık alıştım bu rüyalarla yaşamaya çünkü baş edemedim yok .eşimden hatıra kaldı bu kötü durum.sözde güçlüyüm.bir daha olursa sonu belli artık.

Hayir baskasiyla. Onun yuzunu seytan gorsun
Haaa bende aldatan kişiyle evlendiniz zannettmde yine aynışeyi yaşamaktan korktuğn içindir ditceltim. Takma kafana geçmişte yaşadığn sorundan dolayı kafana takmışındır hemde hamilelikte hormonların etkisi duygusallık derken takıyosundur kafana ondandır bence

Back
X