arkadaşlar öncelikle başlığı yanlış yere mi açtım bilmiyorum ama rüyalarla ilgili bir kısım varsada aradım görmedim öncelikle bunu belirmek istiyorum :44:
son zamanlarda (kesinlikle bilinç altı olmadan) rüyamda yılan ,hınzır gibi yorumu gizli düşman olan şeyler görüyorum...
yani düşünüyorumda neden özellikle düşman anlamına çıkan şeyler görüyorum diye (tahminimi aşağıda belirttim)
hani cidden rüyalara inanan biri olarak aklımı karıştırdı.. aslında şöyle bi şey var ben özelde öğretmenlk yapıyordum bıraktım şu an sosyal bir ortamım yok
geçen kpss kursuna yazıldm o kurs benim yazılmadan önce rüyama girmişti ve kursta kabus gibi bi şey gördüm çok kötü şeyler oluyordu ve bu yüzden yazılma taraftarı değildim içten içe... ama yazıldım mantığıma uyduğu için
yazıldıktan sonrada sürekli yılanlı hınzırlı kabuslar görüyorum..diyorum acaba o kursta kötü şeyler mi olacak ... kimseyle arkadaş olmasam mı diyorum çünkü ciddi anlamda aklımı karıştırdı ..belki size saçma gelecek ama durum bu :44:
sizce nedir bu anlamı neye çıkabilir yani yılan mesela sadece düşman anlamına mı gelir neden böyle şeyler oldu ki...