Haklısınız ama hep normal dogumu dusundum oyle motıve olmaya calıstım hep.. Bırde benım korktugum sezeryandan cok sancıya dayanamayıp doguramamak sanırım..Neden en güzel zamanlarınızı kendinize eziyet haline getiriyorsunuz ki..
Diyelim ki zor bir normal doğum olucak ve sezeryana alındınız, ne olucak yanii..
Tıp çok ilerledi...
En önemlisi evladınızın sağlıklı doğması...
Kendinize yüklenmeyin bu kadar...
Öyle bir doğurursun ki...Haklısınız ama hep normal dogumu dusundum oyle motıve olmaya calıstım hep.. Bırde benım korktugum sezeryandan cok sancıya dayanamayıp doguramamak sanırım..
Inss canımmm saolasınnn ıyı geldı sabah sabah..Öyle bir doğurursun ki...
Ben 21 yaşında anne oldum...
Normal doğum yaptım..
Allah kolaylığını weriyor..
Bu kadar negatif olmayın...
Cok tesekkur ederım allah razı olsun dualarınızı eksık etmeyın.. Su an yuzme ımkanım yok ama elımden geldıgı kadar yurumeye calısıyorum..Ben doğurduğumu hastaneye gidip açılma 7.5 cm olmuş dediklerinde anladım, öncesinde sancım başlamıştı ama dayanılmayacak gibi değildi sonra zorladı evet imkanım oldukça Ayetel kürsi okudum sancı aralarında ağladım mızladım derken toplamda 2 saat bile sürmeyen (evde sancımın başlaması duş almam hastaneye gitmemiz nstye bağlanıp bekleme ve doğumhaneye inme ) zamanda kızımı aldım kucağıma. Herşeye değermiş zaten.
Eğer imkanınız varsa dr izin veriyorsa bol bol yüzün ve yürüyün, hayırlı doğumlar.
canım hiç korkma bende senin gibiydim ve inan bana bir çok anne adayı senin gibidir sezaryende normal doğumda olsa ikisi de 1 ayda geçip gidiyor sen hamileliğinin keyfini çıkar dayanamayacak gibi olunsa bugüne kadar 15 16 yasında doğuran bir çok anne doğuramazdı Allah gücünü verir bunu unutma ama dayanılmayacak gibi veya aksi bir durumda epidural ya da sezaryenle doğumu yaparsın sezaryenle doğum yapmış biri olarak ben sana dayanabildiğin kadar dayanıp kuzunu rahat bir şekilde doğurmanı tavsiye ederim hiç korkma bebeğine kavuşma arzusu o ağrıların dayanılmazlığını silip atacaktırMerhaba arkadaslar 24 haftalık hamıleyım. Gun gectıkce daha da panık oluyorum gecelerı uyuyamaz oldum ya doguramazsam ya sancıya dayanamaz sezeryan ıstersem dıe gecelerı ruyama gırmeye basladı. Psklojım alt ust oldu. Normal dogum dusunuyorum allahın ıznıyle. Doguran anneler motıve etmenıze ıhtıyacım var.. Allahım butun hamılelere bır avazda dogurmayı nasıp etsın sonra da bana. Sındıden tesekkurler..
Allah razı olsun boyle yalnız olmadıgımı bılmek cok guzel.. Zaten cogu anne korkudan sezeryan oluyor ya uzuluyorum. Allahım herkese yavrusunu saglıkla kucagına almayı nasıp etsınn...canım hiç korkma bende senin gibiydim ve inan bana bir çok anne adayı senin gibidir sezaryende normal doğumda olsa ikisi de 1 ayda geçip gidiyor sen hamileliğinin keyfini çıkar dayanamayacak gibi olunsa bugüne kadar 15 16 yasında doğuran bir çok anne doğuramazdı Allah gücünü verir bunu unutma ama dayanılmayacak gibi veya aksi bir durumda epidural ya da sezaryenle doğumu yaparsın sezaryenle doğum yapmış biri olarak ben sana dayanabildiğin kadar dayanıp kuzunu rahat bir şekilde doğurmanı tavsiye ederim hiç korkma bebeğine kavuşma arzusu o ağrıların dayanılmazlığını silip atacaktır
Allah razı olsun boyle yalnız olmadıgımı bılmek cok guzel.. Zaten cogu anne korkudan sezeryan oluyor ya uzuluyorum. Allahım herkese yavrusunu saglıkla kucagına almayı nasıp etsınn...
amin cnm :) sen dediğim gibi korkma keyfini çıkar bugünlerinin stresten doğuramazsın bnmde açılmam olmadı korkudan zaten çatımda baya dar bunu 25 yıllık bi ebe söyleyince kesin olarak inandım hem sunu da unutma günü geldiğinde bebeğin bi şekilde çıkacak ordan o yüzden sen stres yapıp doğumunu zorlaştırma zaten dediğim gibi öyle ya da böyle doğuyor bu kuzucuklar ayrıca sezaryen tabi ki son tercihin olsun ama öyle anlatışdığı gibi bir şey değil bnm ne göbeğim kaldı ne de su saçma meşhur yorum var ya yarım insan öyle bir şey yok ne yara yerim sızlar ne de ağrısı falan filan var gayet normal doğum yapanlar gibi hiç bir şeyim yok ağrı sızı sadece 6 ay falan orası uyusuk oluyor bu da gündelik hayatını etkilemiyor onun dısında sezaryende bi tuhaflık ya da extra durum yok cnmAllah razı olsun boyle yalnız olmadıgımı bılmek cok guzel.. Zaten cogu anne korkudan sezeryan oluyor ya uzuluyorum. Allahım herkese yavrusunu saglıkla kucagına almayı nasıp etsınn...
Allah razı olsun valla ıcıme su serptın canım allah gonlune gore versın..amin cnm :) sen dediğim gibi korkma keyfini çıkar bugünlerinin stresten doğuramazsın bnmde açılmam olmadı korkudan zaten çatımda baya dar bunu 25 yıllık bi ebe söyleyince kesin olarak inandım hem sunu da unutma günü geldiğinde bebeğin bi şekilde çıkacak ordan o yüzden sen stres yapıp doğumunu zorlaştırma zaten dediğim gibi öyle ya da böyle doğuyor bu kuzucuklar ayrıca sezaryen tabi ki son tercihin olsun ama öyle anlatışdığı gibi bir şey değil bnm ne göbeğim kaldı ne de su saçma meşhur yorum var ya yarım insan öyle bir şey yok ne yara yerim sızlar ne de ağrısı falan filan var gayet normal doğum yapanlar gibi hiç bir şeyim yok ağrı sızı sadece 6 ay falan orası uyusuk oluyor bu da gündelik hayatını etkilemiyor onun dısında sezaryende bi tuhaflık ya da extra durum yok cnm
saol cnm bnm seninde inşallah güzel ve rahat bir doğumun olur bu günlerine gülüp geçersinAllah razı olsun valla ıcıme su serptın canım allah gonlune gore versın..
Dogurunca yazıcam sana canım unutma. Senden de bebıs haberlerı alırız ınss bıran once..saol cnm bnm seninde inşallah güzel ve rahat bir doğumun olur bu günlerine gülüp geçersin