Selam sevgili hanımlar,
Az önce bir konu okurken bayadır kafamı kurcalayan birşeyi birde size anlatmak aklıma geldi... Ben rüyalarımda %90 aynı yerdeyim...
Bahsettiğim yer 6.sınıfa kadar okuduğum okul. Hep orda görüyorum kendimi, ya bahçesinde ya sınıflarında ya tuvaletinde yada dışında ama yakınında...

Kalan %10luk kısımda da genelde birini arıyorum.. Neden böyle, bi fikir yürütür müsünüz? Yada bilen biri şundan desin. Bilinçaltımda ne var da ben sürekli ben seneler önce dolaştığım yerlere gidiyorum? Acaba okulun i yerinde define varda omu giriyo rüyama ?
Varmı böyle bi durumda olan ?
Ekleme; ben rüyalarımda telefona,kağıda numara isim falan yazamıyorum. Ve eğer öyle bi durumdaysam rüyada olduğumu anlayıp 'rüyadayım ve şimdi gözlerimi açıp uyanıcam ' diyorum ve uyanıyorum... Hatta 2 hafta kadar önce tanımadığım bi kadını gördüm rüyada arkadaşımmış numaramı yazmam için teşefonunu uzatıyor. Ben tabi yazamayınca sesli olarak kadına 'oo ben rüyadaymışım neyse hadi ben gözlerimi açıp uyanıyorum, sende bu rüyayı görüyosan belki karşılaşırız tekrar' diyip uyanıyorum .

Bunu rüyamda 155 i aramaya çalışıp arayamayınca farketmiştim... Benim bilinçaltı çöplük kızlar kaçın kurtarın kendinizi