rüyalar

hazal538

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2012
55
6
Arkadaşlar, ben bazen rüyalarımda, 1 gün sora beni etkileyecek olayları görüyorum. Tabiki net olarak olayı görmüyorum;fakat simgesel olarak neler yaşayacağımı hissediyorum. size de böyle şeyler oluyor mu? Rüyaların anlamı nedir, bilen varmı? Örneğin bir işe gireceğimi, o işin benim için hayırlı mı hayırsız mı olacağını önceden görüyorum. Bu konuda ne düşünüyorsunuz?

bu bazen banada oluyor aa ben bunu daha önce gördüm oluyorum hatta rüyamı gerçek mi şaşırıyorum

hayır benim ki öyle olmuyor. Farzedelim, rüyamda olumsuz bir olay yaşıyorum. ertesi gün mutlaka beni olumsuz etkileyecek bir şey oluyor.

Benim de rüyalarım çıkar genelde ama şöyle çıkar,örneğin birini gördüysem rüyamda ertesi gün ya onunla ilgili bir haber alırım ya arar ya karşıma çıkar.. Bazen de ben bunu sanki yaşamıştım dediğim anlar olur.. Rüyamda sineklerle uğraşmıştım bi gece ertesi gün eşimle saçma sapan bişey yüzünden tartıştık (sinek de ufak ama mide bulandırır misali), bir de rüyamda cenneti görmüştüm ertesi gün arkadaşım doğum yapmış sabah sabah onun haberini aldım,başka bir arkadaşımda yeni hamile kalmış bir de bunun haberini aldım.. Demekki anlamı müjdeli habermiş :) Bazen kendime şaşmıyo değilim :)

X