Rüya Yorumları Rüyada Yumurta Görmek ?

Nesemcim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2009
778
30
34
Merhaba arkadaşlar artık çocuk düşünmekten kafayı yiyeceğim
1. Rüyam: Rüyamda önüme 4-5 tane yumurta dizmişler bak bunları iyi izle
içlerinden civciv büyüdüğünü göreceksin diyolar bende 2 tanesinde
yumurtanın içini görüyorum civcivler büyüyor acaba nedir
2: Rüya da eşim rüyasında bana çok güzel altın bi bileklik aldığını görüyormuş bana
takıyormuş onu

Hayır olsun inşaallah nesemcim.

Bu rüyaya göre, ikiz çocuğunuz oluyor, ya da ard arda iki çocuk sahibi olacaksınız inşallah..

Birincisi daha kuvvetli geldi bana.

4-5 yumurta görmek, bu konuda birkaç hüsranlar yaşadığınıza delalet. /Hüsran yaşadıysanız, çocuk konusunda sıkıntınız varsa biter inşaallah. )
..

Yalnız, bir yumurtanın içinde miydi bu civcivler yoksa ayrı ayrı mı ? Aynı yumurta içindeyse tek yumurta, ayrı yumurta içindeyse çift yumurta ikinizine işaret..

...

İkinci rüyada ise eşiniz sizi bir konuda baya bir üzecek.. Sonunda uzlaşacaksınız inşaallah.

Son düzenleme:
Hayır olsun inşaallah nesemcim.

Bu rüyaya göre, ikiz çocuğunuz oluyor, ya da ard arda iki çocuk sahibi olacaksınız inşallah..

Birincisi daha kuvvetli geldi bana.

4-5 yumurta görmek, bu konuda birkaç hüsranlar yaşadığınıza delalet. /Hüsran yaşadıysanız, çocuk konusunda sıkıntınız varsa biter inşaallah. )
..

Yalnız, bir yumurtanın içinde miydi bu civcivler yoksa ayrı ayrı mı ? Aynı yumurta içindeyse tek yumurta, ayrı yumurta içindeyse çift yumurta ikinizine işaret..

...

İkinci rüyada ise eşiniz sizi bir konuda baya bir üzecek.. Sonunda uzlaşacaksınız inşaallah.

Ayrı ayrı yumurtada civciv gördüm canım bide bugünde gördüm
haşlanmış yumurta görüyordum çok teşekkür ederim canım yorum için

Ayrı ayrı yumurtada civciv gördüm canım bide bugünde gördüm
haşlanmış yumurta görüyordum çok teşekkür ederim canım yorum için

Hayır olsun inşaallah..
Eğer bir tedavi süreci yaşıyorsanız ya da bir beklenti içerisindeyseniz,haşlanmış yumurta görmek son sonucunda olumsuz olmasına fakat umutsuz olmadığına delalettir.

Yumurta görmek durumda sonucu iyidir yani.

Hayır olsun inşaallah..
Eğer bir tedavi süreci yaşıyorsanız ya da bir beklenti içerisindeyseniz,haşlanmış yumurta görmek son sonucunda olumsuz olmasına fakat umutsuz olmadığına delalettir.

Yumurta görmek durumda sonucu iyidir yani.

çok teşekkür ederim canım

X