Rüya Yorumları Rüyada Yılan Görmek

okaplan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2012
730
534
Arkadaşlar merhaba. Dün gece çok etkisinde kaldığım bir rüya gördüm.

Eşimle dublex beyaz bi evdeyiz bizim evimizmiş. Eşimin kucağında çok küçük bir erkek bebek var benim kucağımda da sarışın kıvırcık saçlı, 2 yaşlarında bir kız var. Kızımın üstü kirleniyor bir şekilde biz de yıkamak için üst kata çıkıyoruz. Ama biliyoruz ki yukarıda bir yılan var. Temkinli çıkarken yeşil renkli büyükçe bir yılan görüyoruz bize doğru geliyor. Kucağımdaki kızımı görünce ona yaklaşıyor ve dilini çıkarıp çıplak ayağına dokunuyor. O sırada eşim de kucağındaki bebeğe sıkıca sarılıyor. Ben sinirlenip yılına saldırıyorum. Boynundan tutuyorum. Sol elimin baş parmağındaki tırnak biraz uzamış onun da yardımıyla yılanın kafasını koparıp 2. kattan aşağıya atıyorum. Tam o sırada uyandım.

Çok gerçekçi bir rüyaydı, sonra gözümü kapatınca o yılanı görmeye devam ettim bir süre. Bir süredir bebek istiyoruz ondan etkilenmiş olabilirim. Rüyamı yorumlayabilir misiniz?

Rüyanızda yeşil bir yılan görmeniz çevrenizdeki insanlardan dini konuda düşmanlık göreceğinize işarettir. Fakat sizin çocuk sahibi olmayı istemeniz ve bebeğin rüyada görünmesi psikolojiktir. Bu yüzden yılanın bebek ile bir alakası yoktur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…