Rüya Yorumları Rüyada Şeytan Görmek

ozlemoz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2008
65
0
arkadaşlar yorumlayabiirseniz sevinirm. rüyamda akşam evde eşim ve evde bikaç kişi oturuyoruz birden bizim dış kapı aralanıyo ben hemen koşup kapatıyorum delikten bakıyorum tanımadığım yüzü tamamen siyah aslında yüzü bile yok etrafında ateş olan birisi içeri girmeye çalışıyo kapıyı itekliyo bende arkadan itekliyorumki giremesin diye bu sırada eşimde şaşırıyo fln bana yardıma geliyo.ama bi şekilde adam kapıyı açıyo ve içeri giriyo ben onun şeytan olduğunu düşünüyorum yani biliyorum. beni almaya gelmiş korkutarak ikna etmeye çalışıyo(rüya işte). ben mümkün değil gelmem seninle diyorum. sonra böyle bi görüntü gösteriyo kardeşimi bi yere hapsetmmişler işkence yapıyolar gelmezsen ona kötü şeyler olucak diyo içim acıyo ağlamaya başlıyorum ama nasıl hıçkırarak.içimden hiçbişey yapamaz kardeşime benden alamaz onu diyorum . hayır diyorum gelmiycem. sonra kocama dönüyo bu sefer ona işkenceler yapmaya başlıyo ateş falan.. güyo benden uzaklaştırmak beni yalnız bırakmakmış amacı .. eşimde bırakmam onu fln diye diretiyo ama onuda başka odaya götürüyolar geldiğinde çok kötü bitmiş halde ağlayarak (iki küçük yeğeni var) seni bırakmak zorunda kaldım bana bişey yapmaları umrumda değildi ama çocukları bulmuşlar onlara işkence yapıyolardı..küçüğe tecavüz edeceklerdi bırakmak zorundaydım diyo.. tamam diyorum biliyorum önemli değil diyorum .ama devamlı ağlıyorum .oralarda uyandım ama resmen kasıldığımı içimin acıdığını hissettim. hayırlara yorulur inşallah..

Son düzenleme:
öncelikle hayırdır inşallah diyorum CADIARZU

ben bu yazınızı görünce aklıma kendi gördüğüm rüyalar geldi..gerçi bu aralar görmüyorum çok şükür..

bende gece yanımda birtakım insanlarla bir sokaktayım fakat diğer sokaklarda başka insanlar (şeytanlar) varmış..ve benim yanımdaki kişileri kendine çekerek beni o sokakta yalnız bırakmaya çalışıyor bende yanımdaki insanları ikna etmeye çalııyorum...sonra bi sokaktayım yeşillik içindeyim...ama tek başımayım..diğer insanlar yanımda yok olmuş oluyor :1no2:

şimdi gelelim sizin rüyanıza (rüya yorumlamayı çok bilmiyorum ama yine de düşüncelerimi yazayım)..

rüyanızda siyah görmüşsünüz rüya da siyah görmek pek iyi değil..ama şeytana karşı koymuşsunuz..bu gerçek hayatta günahlarla mücadele ettiğinizi gösterir..

kardeşiniz ve eşinizle olan kısımları yorumlayamıyorum... CADIARZU

rüya tabirlerinde ise : Eğer rüyada şeytanı mağlup ettiğinizi görürseniz, bazı tehlikeleri, zorlukları ve kötülükleri aşmak için yeteri kadar güce sahip olduğunuza yorumlanır.

size tavsiyem birde Allah ı daha çok anmaya ibadetlere önem vermeye çalışın..

Ben kendimde dikkat etmeye çalışıyorum artık..

iyi yorumlar yerimseniben

teşekkür ederim canım yorumun için. dediğin gibi dikkat etmem gerek kendime . hala etkisindeyim resmen

Rüyada görülen seytan, hilekar, haris, lakaid, din ve dünyaca düsmanidir. bazen seytani gören kimse, münafik yahut da kiskanc olur. bazen de seytan görmek, coluk-cocuga isarettir. seytani görmek ferahlik, yalan ve sehvete de isarettir. bir kimse rüyada seytanin kendisini düsürüp aklini gidererek sarali yaptigini görse, o kimse faiz yer. eger seytanin kedisine dokundugunu görse, o kimsenin ailesine iftira eden ve yoldan cikarmaya calisan bir düsmana isarettir. eger rüyayi gören hasta veya mahzun ise, onun iyilesmesine ve servete erismesine isarettir. bir kimse kendisini seytanla gizli konustugunu görse, o kimse düsmanlarindan birisiyle gizlice konusur ve salih kisilerin kahir ve helakinda onlara yardimda bulunur. eger seytanin kendisine birsey ögrettigini görse, o kimse düzme ve yalan bir söz söyler veya insanlara hile yapar. seytanin kendi üzerine indigin! gören kimse, iftira, yalan ve günah olan bir is yapar. rüyada seytanlara reislik ettigini ve seytanlarin da ona itaat ettiklerini gören kimse, reislige, serefe, heybet ve söhrete nail olur ve düsmanlarini kahreder. seytanlari baglayip ve onlari hapsettigini gören kimse, yardim, kuvvet ve söhrete nail olur. rüyada seytanin kendisini azdirip yoldan cikarip, dehset ve hayrette biraktigini gören kimsenin, malina zarar ve ziyan erisir. bir kimse seytanin elbiselerini soydugunu görse, o kimseye islerinde düsmani galebe calar veya onu vesvese ve fitneye düsürür yahut o kimse memuriyetten ayrilir. rüyada seytana buqz ve adavet ettigini gören kimsenin, Allah'a itaat eden sadik bir mü'min olduguna ve dindeki kuvvetine isarettir. rüyada seytani ferah ve neseli gören kimsenin, nefsani arzulanyie mesgul olduguna isarettir. rüyada görülen seytan zayif bir düsmandir. rüyada seytani düsman kabul ettigini gören kimsenin, mütedeyyin olduguna ve allah (c.c.)'in emirlerine itaat ettigine isarettir. bazen de seytanlar, bina sahiplerine ve dalgic gibi suya dalmaya, casuslara ve söz catanlara isarettir. bazen de seytani görmek, kisinin arkasindan ayibini söylemege göz ve kasla isaret ederek onu asagilamaya isarettir. rüyada kendisinin seytan oldugunu gören kimse, insanlar ile eglenir ve onlara eziyette bulunur veya yer altinda olan Su yolu ve lagimlari düzene koyar. seytan rüyasi, unutkanliga isarettir. rüyada seytani görmek, bid'at sahibi bir alime, namazi terk etmege, yalana, hirsizliga, günah kazanmaya ve uzun ömüre isarettir. bir kimse kendisini rüyada seytan olmus görse, o kimse daima seytanin elinde olur, ya da allah'in (c.c.) rahmetinden uzak olarak yasar. yahut nesil ve mal ile riziklanir. seytani öldürdügünü gören kimse, hilekar ve hilebaz insanlara hile yapar. bu rüyayi gören salih ve iffetli kimse ise allah'in emrinden ümidini keser ve me'yus olur.

bende rüyamda şeytan gördüm bıçaklıyordum sendeleyip tekrar kalkıyordu ben tekrar bıçalıyordum ve hiç durmadan fatiha nas felak ihlas surelerini okuyordum yeniden konu açmak istemedim rüyamı yorumlayan olursa çok sevinirim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…