- 22 Mayıs 2008
- 65
- 0
arkadaşlar yorumlayabiirseniz sevinirm. rüyamda akşam evde eşim ve evde bikaç kişi oturuyoruz birden bizim dış kapı aralanıyo ben hemen koşup kapatıyorum delikten bakıyorum tanımadığım yüzü tamamen siyah aslında yüzü bile yok etrafında ateş olan birisi içeri girmeye çalışıyo kapıyı itekliyo bende arkadan itekliyorumki giremesin diye bu sırada eşimde şaşırıyo fln bana yardıma geliyo.ama bi şekilde adam kapıyı açıyo ve içeri giriyo ben onun şeytan olduğunu düşünüyorum yani biliyorum. beni almaya gelmiş korkutarak ikna etmeye çalışıyo(rüya işte). ben mümkün değil gelmem seninle diyorum. sonra böyle bi görüntü gösteriyo kardeşimi bi yere hapsetmmişler işkence yapıyolar gelmezsen ona kötü şeyler olucak diyo içim acıyo ağlamaya başlıyorum ama nasıl hıçkırarak.içimden hiçbişey yapamaz kardeşime benden alamaz onu diyorum . hayır diyorum gelmiycem. sonra kocama dönüyo bu sefer ona işkenceler yapmaya başlıyo ateş falan.. güyo benden uzaklaştırmak beni yalnız bırakmakmış amacı .. eşimde bırakmam onu fln diye diretiyo ama onuda başka odaya götürüyolar geldiğinde çok kötü bitmiş halde ağlayarak (iki küçük yeğeni var) seni bırakmak zorunda kaldım bana bişey yapmaları umrumda değildi ama çocukları bulmuşlar onlara işkence yapıyolardı..küçüğe tecavüz edeceklerdi bırakmak zorundaydım diyo.. tamam diyorum biliyorum önemli değil diyorum .ama devamlı ağlıyorum .oralarda uyandım ama resmen kasıldığımı içimin acıdığını hissettim. hayırlara yorulur inşallah..
Son düzenleme: