Rüyada görülen ikiz erkek bebek

Eylul95

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2017
120
25
48
29
Kızlar merhaba . 5 aylık evliyim . Kaynanam 1 hafta önce benim ikiz erkek bebeklere hamile olduğumu görmüş. Sizce ne anlama geliyor ?

Ben 2,5 sene bekleyişten sonra rüyamda 2 kere kiz bebeğe hamile olduğumu gördüm ablamda rüyasında sana bebek naklediyorlardi rüyamda demişti ondan 3,4 gün sonra hamile olduğumu öğrendim :)))

Benim de adete 4 gün var çok merak ediyorum belirtiler de yok değil ama ne bilim ümitlenmemek elde değil :)

Adet gecikirse 2,3 gün sonra test yap canım :) Rabbim sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin İnsAllah dua ederim :)

Allah razı olsun canım benim hamilelerin duası kabul olurmuş :) sabırsızlıkla bekliyorum

Erkek bebek haber derler.. yani en doģrusunu allah bilir.. ben her gordugumde baskalarinin haberini duydum ama kendiminkini duymadim ayri :)

Ben 2 hafta önce rüyamda test yapiyodu pozitif ti . Ama tabi yumurtlama donemindeyim o zaman . Bı ihtimal diyip test yaptm ama tabiki negatif :) kaynanam bugün öyle deyince bı mutlu oldum ama bakalım :)

Canım sen biraz fazla kafana taktigindan bilinç altına yerleşmiş artık bence

Aslında hiç takmadim kafama bebekte dusunmuyoduk ama kaynanam öyle söyleyince bide sol kasığımdan bacagima kadar bı ağrı hissettikten sonra acaba mi dedim. Ama o rüyadan sonra umudum kalmadı ne bilim :(

Back
X