Rüya Yorumları ruyada geleceği gormek

Lilibett

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2014
435
286
İyi akşamlar kızlar

Derdim şu ki batıl inançları olmayan biriyim ama son bir aydır gordugum ruyalarımın çıkmasından rahatsız oluyorum.ornek verecek olursak en son annemın arkadasının cenazesınde oldugumu gördüm ve iki gün önce turp gıbı kadın kalp krızı gecırıp vefat etmiş.baska bir arkadaşımın finlandıyalı biriyle evlendiğini gördüm rüyamda uc hafta önce ,arkadasımla iki yıldır gorusmuyorduk nerdeyse,aradım, o arkadasımda norveclı bır çocukla nişanlandıgını soyledı .buna benzer ıkı günde bır rüya görüyorum ve çıkanlarda oldu henüz cıkmayanlarda.daha basıt seylerde oluyor annem asure yapmış rüyamda baktım ertesı gün teyzem asure getırdı kuzenımın canı cekmıs yapmış.bu olaylar herkese oluyor mu?bunlar tesadüf mu yoksa kotu rüya gorucemde çıkacak dıye uyumaya korkuyorum artık.

Olmaz bisi korkma.. arada ben de böyleyim.. her ruyani hayra yor.. kötüsünden allaha sığın ve hayra çevirmesini dile..
bu arada bol bol kitap okumaya çalış.. zihni meşgul edersen rüyaların azalır..

zaman zaman oluyor bu insanlarda, ama anlatınca büyüsü bozuluyor merak etme artık gormiyceksin paylaştığın için :)

Bende de olmuştu bir ara.
İnsanın belli bir dönem 6. hisleri güçleniyor sanırım.
Bende korkmaya başlamıştım kendimden.
Ama geçici birşey, sadece hepsini hayra yorun yeterli.

Daha önce hıc basıma gelmedı hatta onsezım bıle olmadı ama bır aydır böyle olunca ıster ıstemez gerılmeye başladım.en son o teyzede vefat edince noluyo ya dedım.aman ınsallah gecer

zaman zaman oluyor bu insanlarda, ama anlatınca büyüsü bozuluyor merak etme artık gormiyceksin paylaştığın için :)
Aynen ben yazacaktım,kaç Yıldır tık yok,eskıden gun gıbı net çıkardı,çokda anlatmadım,ama korktum,korkunca dahada göremez oldum

Elbetteki ama konu sahibinin yazdiklarindan bana sadece tevafuk gibi geldi. : )
Anlıyorum yasayan bılır,ınan bazen şoka gırdığım bıle oldu,ama artık hıç olmuyor,nedenını bılıyorum,konu sahıbını bılmem,hıç unutmam bı rüya gördüm mümkün değil dedım ,varacağım yere öğleden sonra varacaktım,rüyamda karanlıktı,yağmur vardı yerler ıslaktı,mümkün değildi ağustosdu,onemsemedım,lakın Boğaz Köprüde olay olmuş,kapanmıştı kaldık 4 saat Akşama bı trafık,oldunu karanlık,bırde yağmur yapsınmı,eyvah dedım,zayen saat 9 vardım aynen ruyamdakı olay oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…