• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rüyada gebelik testi

blackberryy20

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2022
98
71
3
28
Kızlar 2 aydır bebek istiyoruz, rüyamda test yapıyorum ve çift çizgi çıkıyor çok mutlu oluyorum hemen anneme söylemek için koşuyorum. Çok güzel bir rüyaydı, böyle rüyasında görüp sonra pozitif sonuç alan var mıdır acaba? İçime bi umut doğdu

Kızlar 2 aydır bebek istiyoruz, rüyamda test yapıyorum ve çift çizgi çıkıyor çok mutlu oluyorum hemen anneme söylemek için koşuyorum. Çok güzel bir rüyaydı, böyle rüyasında görüp sonra pozitif sonuç alan var mıdır acaba? İçime bi umut doğdu
Rüyalara anlam yüklemeyin, psikolojik olarak etlilenmişsiniz sadece

Bende gördüm aynı rüyayı yaa 14 ekim bat tarihim İnşAllah gerçek olur hayırlı sağlıklıca Rabbim ikimizede nasip eder 🤲🏻💐

Ben de gördüm, kan testinde deger bile gördüm ama hiçbir şey olmadi. Bu kadar kafanıza takmayın. Kendinizi etkilediginiz icin rüyalarınıza giriyor.

Back